torstai 24. marraskuuta 2011

Rakas joulupukki...

Nyt kun on enää kuukausi jouluaattoon, olen varma että kaipaisit lahjatoivelistoja. Omani on hyvin vaatimaton: Joululahjaksi haluaisin kaiken maailmassa. Kuitenkin, olen valmis hyväksymään ettei tämä tule toteutumaan näin pikaisesti. Lainanlyhennysmielessä minä voisin mm. ottaa tälläistä krääsää kotiini:


Ihan tälläisiä vaatimattoja pyyntöjä siis! Huomioonotathan että astioita ottaisin myös monessa eri koossa ja värissä.

Mutta joo ei, menin taas haikailemaan nettikauppojen ihmemaailmaan ja haluan siis nyt kaiken. Haluaisin myäs Rise Againstin ja Eyes Set To Killin keikalle, ja rupeen kallistumaan sen puoleen että ostan liput ja ihmettelen mitä tapahtuu.

Translation: Dear Santa, since it's only a month left before it's Christams I'd like you to know: I want the whole world. But I know you may not be able to gather all of the world for me in a month, so I decided to list things I'd be really really pleased to find in my giftboxes.
Please note that I'd like those tableware in different sizes and colour. Thnx!
But yeah no, went to cry on online shops. And I want everything, again. I'd like also to go to Eyes Set To Kill & Rise Against's gigs and I'm staring to think about getting tickets.

Sasse

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

About Sasse About CM Etusivu Blogs I ♥ FAQ
Miten oot saanu noi tuonne ylhäälle ja tuommosiksi?

Sasse kirjoitti...

Ano Bloggerin asetuksista sivut -> sit luo sinne sivuja mitä haluaa. Valitsee sivujen näyttömuodoksi ylävälilehdet, jossei muuten ni asettaa sivujen gadgetin sinne headerin alapuolelle ulkoasussa. Sitte tämmösellä koodilla htmln lisäämällä ennen ]]> tagia muokkailin niitä:
#PageList1 {
margin-left: 150px;
margin-right: 0px;
font-size: 16px;
font-family:"Coming Soon";
text-transform:none;
line-height: 2.6em;
text-align:center;
padding-bottom: 20px;
}
#PageList1 a:link {
color: #336666;
text-decoration: none;
font-weight: normal;
}
#PageList1 a:visited {
color: #336666;
text-decoration: none;
font-weight: normal;

Teen tästä laterr joskus viel tutonkin kun jakssann

arttu kirjoitti...

Oivoi, pitäiskö munkin olla aikuismainen ja pyytää astioita lahjaksi... Mulla on tosiaan 4 mukia ja 2 lautasta, mut oon aatellut että ostan sit jotkut paniikkihaarukat noiden kylkeen kun muutan pois XD tosin jos ulkomaille lähden (ja oon päättänyt että lähden) niin matkalaukku täytyy kyllä ihan muista asioista kun astioista :')

Sasse kirjoitti...

arttu Ei kannata! Koska sit saa vaa aikuismaisii juttuja lahjaksi ja sit on kateellinen pikkusisaruksilleen. Ei mut on kallista rupee himoitseen jotain mukeja yms. koska noi saatanan lattemitkäliemukit maksaa isoimmassa koossaan +7e lähimmässä kaupassa joka niit myy : D Plus mulllon jo ihan ihme arsenaali kaikkii astioita kätkössä enkä varmaan koskaan muuta pois vaa sen takia et en saa noit pois kotoota.......... Paniikkihaarukat kuulostaa hyvältä! (tai sit käyt vaa jossaa kebabil ja viet aterimet mukanas.)