FAQ

Miten muokkaat sun blogin ulkoasua?/Miten saa blogiin sitä ja tätä?

Kaikki mitä mun blogissa on on mun ite näpertämää ton HTML-koodin kautta. Mä voin joissain perusjutuissa auttaa jonkun verran, mutta fakta on että lähes kaikki jutut löytyypi netin kautta. Joten, google esiin ja ihmettelemään. Saatan joskus tehdä tiettyihin juttuihin liittyviä postauksia missä selitän kuinka homma toimii.

Millä otat ja muokkaat kuvas?

Kuvat otan Canon 30D järjestelmäkameralla, käyttäen Samyangin Fisheyetä tai Canonin 50mm f1/8  putkina, sekä Sigman EF-530 DG ST salamaa ja muokkailen tarpeen mukaan Adobe Photoshop CS2sella.

Miks selität hiusjutuista vaikket oo ees valmistunut vielä?

Koska mä haluun kertoo jutuista mitä opin koulussa. Se, etten ole valmistunut ei tarkoita etten tietäisi mitään - ois aika hassua jos meijän koulussa ei opetettaisi mitään, istuttaisi vaan ja ihmeteltäisi ja odoteltaisi kampaamoala -uran alkua.

Miks postaat niin harvoin?

Koska välillä ei jaksa kiinnostaa, eikä teitäkään jaksaisi kun mun elämässä ei välillä tapahdu mitään. Siksi. Tai sitte kamerassa tai koneessa on häikkää. Tai sitten mussa on häikkää. Never know!

Opettele kirjottamaan! Ja miks oot tommonen?

No en varmasti opettele. Oon just näitä persepääbloggaajia jotka ei tarkasta tekstejään yleensä kertaa useammin, enkä oikolue niitä millään ohjelmalla, plus kirjotan sekottaen kirjakieltä, ties mitä kieltä, englantia ja sitten jotain ihan randomsanoja joita taidan kehittää välillä itse. So what. Jos ahdistaa, käy kääntämässä jokanen teksti itelles jonneki wordiin luettavaks hiottuna ja täydellisenä, tai sitten vaan, no, live with it. Ja tota, oon tämmönen koska oon jurpo ihminen niinku lähes kuka tahansa muukin, joten mulla on omat henkilökohtaset mielipiteet asioista, mikään mitä mä tänne laitan ei oo mitään kallionkovaa tietoutta, vaan silleen yleisesti ottaen kannattaa miettiä mitä tietolähteitä pitää luotettavina. En mä teitä tahallani huijaa, mut en mä mikään maailmanluokan gurukaan oo. Et semmostaa.