maanantai 23. huhtikuuta 2012

Eläkepäivät

Musta tuntuu että tää blogi jää nyt eläkkeelle, ainakin toistaiseksi jos ei kokonaisvaltaisesti. Kuvat.fi sivulta loppuu pian kuvatila-aika ja kuvat poistetaan = kaikki postaukset sitten viime kesän ruisrockin tulee olemaan mennyttä kamaa kuvien osalta. Vituttaako? Joo. Jaksaako tehä asialle mitään? Ei.

Kuten huomaatte oon laiskotellu viimeiset puoltoista kuukautta armottomasti. Bloggaaminen ei kiinnosta nyt juurikaan. Tuoreimmat kuvat kamerassakin löytyi jostain viime vuosisadalta. Tai ainakin siltä tuntuu. Tää blogi on ollut kasassa jo reippaat 2,5v joten on sinänsä vähän haikeeta sanoa hyvästejä.

Oon suunnitellu palaavani tekstittömän kuvablogin kera ehkäpä jossainvälissä, tai sitten en. Nyt on kuitenkin jäähyväisten aika siten, että jätän tämän blogin tänne ja vastaan mahdollisiin kommentteihin (sekä avustan HTML-opastusta kaipaavia). Nähdään toivottavasti vielä.

Translation: This is the end of this blog. Don't know yet if it's final, but at least now. I leave this open to you so feel free to leave a comment or something. Bye and cya someday again!


Now I'm breaking down your door,
To try and save your swollen face ,
Though I don't like you anymore,
You lying, trying waste of space..
My oh my.
It's a song to say goodbye
Sasse

9 kommenttia:

Malla kirjoitti...

WTF poistaako ne ne kuvat sitten?! En mä tollasesta tiennyt. Voi paska. Pitänee vaihtaa kuvahostia............

Saana kirjoitti...

Toivottavasti vielä näet tämän viestin:) Mulla on pieni probleema kun menen exploler-selaimella blogiini niin bannerin ympärillä on mustat reunat! Chromella tätä ongelmaa ei ole, eli vika olisi varmaan selaimella. Mutta ihmetteln sitä kuinka en ole ikinä muiden blogeissa näitä reunoja nähnyt. Eli saisikohan niitä reunoja millään pois tms.? Tai mistä se mahtaa edes johtua.

Sasse kirjoitti...

Saana Veikkaisin ongelmaksi #header tagin asetuksia. Kannattaa varmistaa että siellä mm. on background-color: transparent; niin pitäisi olla läpinäkyvä. Toinen ratkaisu internetin mukaan on heittää tagin alle filter: none !important; :) Nämä nyt aluksi, voit yrittää josko auttaisi.

Anonyymi kirjoitti...

heippa hei, toivottavasti näät tän jossai vaiheessa :) ku tuolta kyttäilin nii käytit kuulemma pohjaa denim joka on siis jostain bloggerin entisestä mallista(?) mistäs tän sais nykyää käyttöö vai onko uuessa bloggerissa joku samankaltanen? :D

Sasse kirjoitti...

Ano Ööm mitä nyt nopeesti tsekkasin niin Asetukset -> Malli -> scrollaa alas ja perinteinen malli. Mut siis laittamalla HTML-koodikenttään esim täältä haetun koko hässäkän (http://www.blogcrowds.com/resources/blogger-templates/17-denim) tai ettimällä googlesta blogger template denim ni löytää sen peruskoodin mitä lähtä sit muokkaamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Heii mulla on ongelma:/ kun kirjottaa blogitekstiä, miten sen otsikon saa keskelle? :o kaikki sanoo et jostain html koodista mut en tiiä mist sielt :S

Sasse kirjoitti...

Ano Eli etit html-koodista kohdan .post-title { ja lisäät sinne alle kohdan text-align: center;

Anonyymi kirjoitti...

miten noi linkit sais tollee ''pomppaamaan edelle'' niiku sulla :) ?
toivottavasti näät tän vielä !

Sasse kirjoitti...

ano elii eti kohdat a:link, a:visited ja a:hover. niiden jokasen alle kohta letter-spacing:0.1em;
sitteen vaan muuttelet a:hoverin alla olevaa lukua eriksi kuin avisitedin ja alinkin alla olevat (näiden pitää olla sama. Tadaa