lauantai 5. joulukuuta 2009

This is a .44 caliber love letter

Istun täällä poikaystävän luona dataamassa, aika säälittävää. len ollut täällä torstaista lähtien, ja lähden kotiin varmaan huomenna, toivoisin että porukat tulisi hakemaan mut niin voisin kuljettaa taas vaatteita takaisin kotiin.
Sain poikkikselta tosi suuren ruutukauluspaidan koska se oli ihan liian suuri sille (kyseinen henkilö ei tajua tuumakoosta mitän, joten oli ostanut aivan liian suuren, voi raukkaa) ja käytin sitä sitten eilen kun lähdettiin keskustaan moikkaamaan Narskua ja Saraa.
Tältä siis näytin paitsi...

Otin sitten vyön pois tosta ja laskin hihat, sekä laitoin mustat pillit legginssien sijaan koska oli kylmä. Ihan hauska tuo paita, jos löytäis sille jonkun paremman vyön, toi hopea ei ihan toimi, eikä mulla ole hyviä vytärövöitä. Mutta ei toi paita kyllä kauheesti näkynyt kun mulla oli about koko ajan takki ja huivi päällä. Mut kuitenki!

Sitte keskiviikkona kierreltiin äitin ja siskon kanssa vähän Kappahlissa ja sain sieltä uuden vähän pikkumustan mekon (joka oli aika söpö), sekä sellaisen ison rusettipannan! Sopivat silloin asuun, mutta hmm, tosiaan, torstaina multa ajettiin tukkaa pois. Se on nyt vähän sellainen keesityyppinen ja ei muuten kaduta, paitsi tajusin etten tiedä mitä puen enää päälle. Ja otsatukka on liian lyhyt, mutta olkoon, tällänen tää nyt on! Saatte kuvaa sit jokupäivä ennen-jälkeen tyylillä, kun luokkalaisella on kuvat.

Vitsi ompas sekava merkintä. Ei se mitään.
Kuuntelin muuten eilen uutta 30 Seconds To Marsin levyä This Is War. Ihan ok, mutta missä kaikki tempo? Tuntuu, että levy on mennyt enemmän sellaseen melodiseen fiilistelyyn ku Mew (no ei nyt ehkä iha mutta kuitenkin, you know), eikä sieltä tuu oikein koukkuja. Oon kuunnellu sen vasta nyt kerran tai kaks, joten en osaa vielä ihan tarkkaan sanoa... Mutta mulla ei napannut kyseinen levy yhtä hyvin ku edelliset. En sitten tiiä, onhan siellä ihan kivoja juttuja ja Jared Leton ääni on musta yhä tosi hyvä mutta mutta. Niin. Jotain puuttu!
Aika jännää muuten kun kyseiselle levylle on 2000 eri kantta. Onnee vaan keräilyyn sille joka on päättänyt hommata ne kaikki!


"But we can’t get it back
We tried every, every way
And it kills me
And it kills me"


-Sasse

1 kommentti:

jonna kirjoitti...

kuuntelin kanssa niitten uutta levyä, pikkasen aikaa ku jatkaa kuuntelemista niin vaikuttaa aikalailla samanlaiselta ku enneskii, mut ei paha, ei kyllä innosta enää samalla tavalla ku pari vuotta sitten..