tiistai 1. joulukuuta 2009

Search your soul

Tänään mulla oli vapaapäivä, joten lähettiin aamulla kaupoille. (Tänään ei asukuvaa koska en jaksanut laittautua...) Ei käyty paljoa missän erikoisemassa paikassa, kierrettiin perus Prisma, PetPoint ja Saupart. Saupartissa oli kyllä kaikkea jännää romua taas,ja ostin sieltä meijän faijalle joululahjan, sellasen lasisen shakkipelin. En tiiä pitääkö se edes shakin pelaamisesta, mutta saa nyt luvan tykätä tai ainakin oppia tykkäämään. Ostin myös joululahjojen paketoimiseen kamoja, pieniä suklaanappeja muffineiden päälle yms.
Mutsille ja systerille ostan jotain hiusjuttuja, ajattelin, että hommaisin hairstoresta jotain noita koritarjouksia kun ne on halpoja ja hyviä kunhan tsiigaa, että korissa on kaikkea tarvittavaa ja sopivaa niille omille tai lahjan saajan hiuksille. Ajattelin mun siskolle ehkä jotain värisuoja tai rakennekorjaavaa pakettia, ja äitille jotain tuuheuttavaa. Tuolla houkuttelee tuo Chi Auto Digital Wet-To-Dry Hairstyling Iron 1, mutta pakko myöntää, toi 149€ on paha hinta vaikka onkin alennettu tosta 210€... Aina voi haaveilla.

Aattelin siskolle napsaa tämmösen paketin mukaan;
Sillä on hiukset vähän huonossa kunnossa permis + blondaus + värjäys jälkeen niin tämmöi Cutrinin pelastuspaketti tulee ihan tarpeeseen. Kyseessähän on Cutrin Nordic Balance Rescuen shampoo, hoitoaine ja hoitobalsami. Kuvassa on yksi väärä tuote pöh.

Sitten meidän mutsille ajattelin jotain tällästä;
 
Mä en todellakaan tiedä miten noi WWW Infinité tuotteet käyttäytyy, mutt siis kuvassahan on vasemmalla Cutrinin Norbic Balance Energy Care hoitoaine ja WWW Infinité (taitaa olla Hairstoren oma merkki) syväpuhdistava shampoo. Eiköhän noi toimi ihan hyvin, ja voin keroo, ei tuu kalliiks, kun käyttää tarjouksia hyväkseen. Hairstorella on sairaan hyviä pikkujoulutarjouksia nyt, et sinne siis! Ostakaa pois kun kerran saa halvalla.

Okei, PSP X ei taaskaan meinaa suostua työskentelemään kanssani, joten tää päivitys vaan venyy ja vanuu. Tarkoitus oli kuitenkin tuoda esiin tämänpäiväisen pakerrukseni tulos, aka. piparkakkutalo!

TADAA! Kaunis, oikein kaunis. No ok parempikin voisi olla mutta tähän meni aikaa ja rahaa aika pirun paljon joten olen tyytyväinen. Ohessa muuten näyttöä että se aika vuodesta on saapunut taloomme, eli joulu, jolloin meidän mutsi saa jonkun jouluhepulin ja kaikkialla on joulu. Joulupukkiverhot kammottaa mua.

Noh, eipä tässä tänään taas muuta.

"So where's the femininity
The one with skirts and high heels
A shiny sink and home made meals"

-Sasse

//EDIT: Did u know that toi kuvajärjestelmä sucks. Se inhoaa mua nykyään.

4 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Kas kun sun piparkakkutalo näyttää vähän siistimmältä kuin se MUN viime vuotinen. : D ...jonka koira söi.

Sasse kirjoitti...

XD voi sua. Jee tack!

NooranElämää kirjoitti...

Wau, upee piparitalo. :)

Sasse kirjoitti...

Kiits kiits