perjantai 15. tammikuuta 2010

It's time for the lowdown

Ok nyt on onnellinen Sasse, sain vihdoinkin tän blogin ulkoasun siistiksi! Tosiaan, siitä tuli nyt punanen (jo ei siis saanut eniten ääniä, mutta sininen lay ei oikein suostunut muodostumaan oikein ja se turkoosiruskee näytti liikaa edelliseltä, joten olkoon nyt punavaaleanharmaa! Vitsi tää ei oo vieläkään ihan valmis mutta saa nyt olla.

Itseasiassa istun just tällä hetkellä dataamassa koulussa, meillä on atktunti ja sain hätiköidysti valmiiksi ton tehtävän mitä piti tehdä. Mulla ei tosiaan vieläkään ole kuvanmuokkausohjelmaa joten mun piti tosi ihanasti täällä koulussa muokkaa pari kuvaa yms. Säälittävää.

Nyt pari asukuvaa tähän väliin;

Oon rakastunu noihin kenkiin! Ne on ihanat ♥ Mulla on tää asu itseasiassa tänäänkin, koru vaan puuttuu ja en oo meikannu.


 Tää asu mulla oli tossaa... toissapäivänä! Näkyy toi huppari minkä sain poikaystävältä lahjaksi. Myös näkyy kyseisen henkilön kamera jonka röyhkeästi pöllin lainaan itselleni.


Sellasta! Käytiin tyttöjen kanssa pelaa bilistä tossa liikkatunnilla ja muutenkin oon kuvaillu noita yhtiä täällä koulussa pitkin päiviä, niin heti kun saan aikaseksi, lisäilej niistä pari tänne. Mutta ne kuvat kyllä tosiaan tulee vasta sitten kun meillä on se muokkausohjelma koska no way alan jollain paintilla pienentelemään kuvia...

Hei käykää lähiaikoina stalkkaamassa Niken ihkugalleriaa meinaan sinne ilmestyy mun kuvailemia kuvia. Harmittavasti pari niistä on ihan paskalaatuisia koska joo photobucket raiskaa. (Photobucketin avullahan siis siirsin ne tänne koululle..)

Mitähän muuta. Pientä kriiseilyä ihmisten kannalta ollut ja vähän läskiahdistusta (kyllä, meinaan se mikä saa varmaan jokaisen ihmisen läskiahdistumaan; yhdet housut ei mahdu kiinni! Maha kasvanu liikaa. Liikuntaa kiitos!), kelasin että voisin alkaa oikeasti tekemäänkin jotain, enkä vaan löllöilemään himassa. Ja voisi niitä herkkujakin vähentää.

Ainiin, jee, Top Chef alkoi taas! Oon kaikkien tekemiskilpailujen ystävä, mm. kaikki muodin huipulle sun muut kuuluu lemppareihin. Mistä tulikin mieleen että Muodin Huipullekin alkoi uudestaan.

Aargh nyt on kauhea nälkä, kuolen!

"Sarkasm spread your wings
Oh what sweet joy it brings
'Come home' the whole town sings
They will greet us like kings"

 ♥ - Sasse

PS: Vitsi ompas ärsyttävää kun toi headeri on kauheen pikselinen. Noh, sit joskus muokkaan senki.

3 kommenttia:

angstiMELONI kirjoitti...

vähän hienot noi kengät! n___n ja tykkään tästä sun uudest layoutist !

Sasse kirjoitti...

angstiMELONI: joo noi on just supercoolit! :D Oo tacks, mul oli hirvee ongelmointi tän layn kanssa!

Sofie kirjoitti...

Ihana tämä ulkoasu! Ulkoasun koodailu osaa olla välillä kivaa, mutta se on niin aikaa vievää!