maanantai 11. tammikuuta 2010

Okei, pari pikku juttua;

Ensimmäiseksi, päivityksiä ei tule tod. näk. pieneen hetkeen, sillä koneessa missä on kaikki kuvanmuokkausohjelmat ja muukin ah ihanan internet-elämäni tarpeellinen moska, on mato. Virus. Joku. Jokin joka sulkee virustorjunnat yms. Eli uusiin päivityksiin menee se aika mikä menee meijän faijalla sen viruksen kanssa taistelemiseen!

Toiseksi, me otettiin Niken kanssa joku kummallinen tehtävä maistaa omituisia energiajuomia mun päähänpälkähdyksestä ja päädyttiin eilen litkimään ED Limited edition Special F/X Lightia, mikä näyttää pitkälti vedeltä ja maistuu aluksi purkkapalloilta, mutta siitä myöhemmin jotain jännää. (Kunhan pääsen edellämainitulle koneelle)

Kolmanneksi, pahoittelen tosi paljon että vammaan tän päivittämisen kanssa, mä alottelin toissapäivänä yhtä päivitystä, mutten saa teksitä aikaseks.

Neljänneksi, sitten kun päivitystä tulee kuvien kera, voin luvata hieman silmille siedettävämpää materiaalia, sillä lainaan poikaystävän kameraa, joka on huomattavasti parempilaatuisempi kuin oma kamera.

Viidenneksi, mun pitäisi jo olla onnellisesti nukkumassa joten lopetan tän postauksen tähän juuri nyt.

"How did we get here?
When I used to know you so well.
But how did we get here?
Well, I think I know"


♥ - Sasse

EDIT (00:22) // Ja kuudenneksi, ajattelin tässä ehkäpä jokupäivä hieman uudelleenmodifioida tätä layouttia kun Niken ulkoasua modaillessa keksin pari fiksua juttua, joten odottakaamme mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.

+ Seitsemänneksi, ihanat ihmiset ja lukijat pidän teitä ja ois viellä sairaan siistii, että ne joilla ei oo blogia tekis edes tunnuksen ja lukis sitä kautta blogia koska se on
a) todella kätevää teille itsellenne, ja säästätte vaivaa käydessänne tsiigaamassa suoraan tuolta oletussivupaanelihommasta ketkä on päivittäny blogejaan
b) iloista minulle koska olen täysin lukijahuora. Ilahdun jo tästä 11 ihmisen lukijamäärästä suuresti ♥

1 kommentti:

Ida kirjoitti...

Voi harmi tuota konetta. Toivottavasti tulee kuntoon pian :>