lauantai 13. maaliskuuta 2010

If you can wait 'till I get home

Heii noniin tässä nyt on taas mennyt about viikko joten päivitystähän isken taas kehiin! Pahoittelen muuten jos tekstistä tulee sekavan oloista, kello on tosiaan tällä hetkellä 01:22, mutta mulla on armottoman tylsää ja valvotuttaa niin mä nyt valvoskelen täällä.

Eli taas lähdetään maanantaista etenemään!
Tää ol jännä! Joku ranskankielinen kirja josta oli leikattu pala pois nöllötti ( ja nöllöttää kai yhä) meän bussipysäkillä. Oli säälittävä ja hämmentävä. (Ompa mulla köyhä elämä ku tästä postaan kuvan. No voi voi.)
Without make-up! Jees.

Joo. Maanantaina ei tainnut tapahtua mitään kovin jännää... Olin töissä ja näin Makea kun se heitti mulle mun sille unohtuneet kouluavaimet, ja semmottiis. Oli ihan nice päivä muistaakseni!


 Joo siis tiistaina tapahtu vielä vähemmän yhtään mitään. Mulla oli töissä hirvee operaatio Melissan hiusvärin kanssa ja kävin aamulla nopeasti pyörähtämässä koululla & Pasilan kirjastolla, kun vein koulujuttuja perille!

Kurr ♥
Näytin tältä! Koru puuttuu. No eisemitään!
Keskiviikko oli oikein muksa, kun näin aamulla tota yhtä kivaa aka. Nikkeä!

Ennen -> Jälkeen
Kannattaa klikkailla tota operaatiokuvaa isommaks! Näytän typerältä I know I know.

Sitten töihin pyyhällettyäni alettiin värjäilemään Riinan kanssa toistemme hiuksia ja molemmat onnistui ihan purrfect jos näin suoraan sanotaan. (Ja siis noi mun vääntämät ilmeet ei tosiaankaan johdu siitä että Riina ois jotenkin huono kampaaja, mun naamalla on vaan joku mekanismi et heti joku tosi dorka ilme päälle kun kamera on esillä. En osaa näyttää normaalilta.)

Riinan mekkojutskan vein, son kiva! Samoin myös tuo niittipanta.
 
Keskiviikkona tosiaan hiippailin Riinalle myös yöksi, joten hengailin siellä sitten torstaiaamuna, ja vein Riinalta taas vähän vaatteita (hyi minua, kauhea rosmo) mutta siis ihan luvalla! Suunniteltiin että maanantaina olisi edessä jonkinlainen operaatio muffinssi, joten saa nähdä mitä tapahtuu... Kuvamateriaalia kyllä tulee jos on tullakseen!

Siis tosta kuvasta ei saa minkäänlaista oikeeta käsitystä tosta Riinan mutsin kämpästä, mutta mun mielestä se oli ihan mieletön! Tommonen ois just perfecto kämppä Helsingistä. Olin ihan "woah" siellä. 


Torstaina myös meijän yksi kampaaja päätti komentaa meidät kameleonteiksi ja vaihettiin Riinan kanssa vähän meikkejä! Oli aika... mielenkiintosta. Riinallahan on aika paljon tota silmämeikkiä, ja joo mulla on enemmän kun Riinalla tona päivänä, mut kuitenkin jokseenkin toisin päin se meikkaus menee. If you understand. Ja jos ette, niin... noh. Voi voi.


Noh sitten tänään eilen oli ihana auringonpaiste ja ahkerasti työskentelin viimeisen kokonaisen työviikon loppuun. Oi voi. Mutta aurinko ♥! Kevät tulee!

Se tästä viikosta varmaan nyt taas! Postailemisiin, toivottavasti ei tullu kauheen epäselvää merkintää, ja saa nyt nähdä jos vaikka huomenna ninjailisin teille videopostauksen ihan viihdyttääkseni teitä!

"And hey sweetie,
Well I need you here tonight,
And I know that you don't wanna be leaving me,
Yeah you want it but I can't help it,
I just feel complete when you're by my side"


♥ -Sasse

5 kommenttia:

Malla kirjoitti...

HEIHEIHEHI OTA SE KIRJA JA TUO MULLE!!!! JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. JOO. Ps. oijoij vika kuva on söpis. Ja hiuksista tuli muikeet! Seepra. Pesukarhu. Panda. Pingviini. Mitä noita nyt on.

Sofie kirjoitti...

Oi tykkäsin tosta sun mekostas sinistä ja mustaa raitaa :)

Sasse kirjoitti...

Malla: EI ollut enää kirjaa sori 8( Lol oon pandapesukarhupingviiniseepralepardi.
Sofie: Kiitos kiitos vaikka se Riinan meko onkin 8D

erika kirjoitti...

Ootpa nätti! Ja hiukses on kivat :)

Sasse kirjoitti...

erika: Kiitos :>