lauantai 24. heinäkuuta 2010

Vähän aikaa laulaa laulu

Hei taas kaikki lukijat!
Tää tulee olemaan viimeinen postaus ennen viikon nettitaukoa, koska huomenna lähdetään mökille, oon siellä viikon. Sen jälkeen saattaa tulla jotain wouwou so cool (not) mökkipostausta! Ja semmosta.


Eli menin keskiviikko-torstai yöksi Riinalle, tossa vähän kuvia jotka ei kauheen paljon tarvii kertomusta itellee. Paitsi että olin ruusupuskassa hakemassa ton tennispallon minkä Riina sinne heitti (se oli tärkee tennispallo) ja vika kuva, aaaaa kelpais tommonen omena mulleki.


Sit torsdag iltapäiväks suuntasin Niken luokse, ensin seikkailtuani idästä Pohjois-Haagaan (tähän tosiaan liittyi mm. moottoritien vartta kävely stadissa ja pari auton torvea huudattavaa autoa, hehe hups). Chillattiin niillä ja katottiin Zombieland, oli ihan hauska leffa! Ja ainii, kuten näätte noist ylemmistä kuvista, oon ruvennu taas pelleilee hiuksieni kanssa suoristusraudalla ja kiharrellu niit yms.


Sit eilen oli Henkan synttäripartyt missä me alkuilta Niken kanssa chillattii, sit lähettiin leffavuokraamon kautta Nikelle kattoon leffaa Brothers (joka oli hyvä mut tosi karu) ja ja sit oli siellä yötä ja oli jees. Ärsyttäää ettei oo asukuvaa koska koska eilen oli ihan kivannäköispäivä ja sillee mut nojoo.


Sit tänää tulin kymmeneltä kotiin, laitoin mutsille kampauksen, leikkasin siskon hiukset ja oon chillannu tässä epäedustavan epäkauniina. Tänään ois varmaan edessä yksinäinen leffamaraton / yksinchillaus.

"Now the voice inside my head
is the only thing that I have left.
This is the part where I'll admit
I'm getting what I deserve."

SASSE


PS// Sori vähän epäedustava tylsänlainen postaus, jotenkin nyt ei ollu nii kirjottelufiilis. Enskerral sitte paremmi!

2 kommenttia:

henns kirjoitti...

Oi vitsi ku rakastan tota sun ruutupaitaas!

Sasse kirjoitti...

henns: Muuten kyl mut sei oo ees mun 8(( Riinalta vein : D