keskiviikko 28. joulukuuta 2011

It looks like hurricanes


Meidän kämpässä on ollut kolme päivää sähköt pois ja kylmä. Vesi ei liiku putkissa ja koko paikka on pimeä. Nyt olen evakossa Niklaksen luona ja poden aiheutunutta flunssanpoikasta. Töitä vuodenvaihteeseen asti ja niin edespäin. 


Eilen opin tekemään origamitähtiä kynttilänvalossa ja lakkasin kynnet vähän huonolla menestyksellä (koristele siinä kun värejä hädintuskin erottaa toisistaan kynttilänvalossa...) Luin vanhaa Gloriaa ja yritin epätoivosesti lämmittää kaakaohon maitoa takan edessä.


Käytiin Niklaksen kanssa eilen Helsingissä alennusmyyntihelvetissä palloilemassa ja katsomassa In Time! Ihan hyvä leffa, mut vähän hajanainen. Siitä ois saanu paremmankin. Ostin kivoja juttuja kuten ylikalliin DC:n pipon ja niiin edespäin. nyt koen henkistä helvettiä Nellyn alennusmyynnin takia.

Nomutjoo, päivityksiä moar (mullon tuhatmiljoona kuvaa ja asiaa mistä selittää) myöhemmin kun sähköt palaa ja silleen! Nyt saitte tähän postaukseen vanhoja kuvia jostain ajalta ennen joulua.


Translation: Randompost informing about lack of updating. There's been a blackout in our house now three days in a row so... No can do. Now I'm lagging at Niklas's house. I'm gonna update lots when our electricity is up again, so stay tuned! And btw these photos are old, before Christmas.

Flat line, no pulse, but eyes open
Single file like soldiers on a mission
If there's no war outside our heads
Why are we losing?
Sasse

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Eii hitto onko teillä ollu NOIN kauan sähköt pois?! :o shiett.

Sasse kirjoitti...

Malla Kolmisen vuorokautta oli! Oli aika retkeilytunnelmaa