lauantai 4. helmikuuta 2012

Baking cakes, falling sleep in your own mess


Mun operaatio 'siivoa huone' on pitkittynyt kuten aina - eilen nukahdin vaatteet päällä ja koin supermotivaationpuutetta. En ymmärrä, miksi siivoominen on mulle ylipääsemätön haaste - oletan että mun geneettisessä kaavassa on joku "oma sotkuinen huone" dna-ketju joka estää sellasen yleisen siisteyden multa.


Tänään edessä olisi faijan 50v synttärit & Viivin kanssa leffakatselmus mash-up. Päätettiin tosiaan ettei kukaan kato meijän kanssa draamaleffoja (eikä kukaan kato niitä jos yrittää suositella) niin katsotaan nyt sitten sellasia.


Ulkona on jäätävää jo nyt mulle, -15 on ihan liikaa jo mulle saatika sitten -20. Jäädyn varmaan elävältä kun pakkaset nousee, voi apua. Älyttömän kaunistahan siellä on mutta ei kauheesti lämmitä se kauneus. Elän yhä haaveissa että joskus lumi ja talvi ois geneettisesti muunneltu kädenlämpöseks (hah!).

Translation: My operation 'clean own room' failed miserably. I start to think it's in my genes - I just can't keep my room clean. Today's my dad's 50th bday party and we're also going to watch some drama movies with Viivi.
Outside is freezing cold, -20c is too much for me. I'm going to die.

I want to be the girl with the most cake
I love him so much it just turns to hate
I fake it so real, I am beyond fake
And someday, you will ache like I ache
Sasse

4 kommenttia:

Satzu kirjoitti...

olispa täälläkin toi -15 tai -20 mutkun täällä on -33 :((((

mulle on kans ihan mahdoton tehtävä siivota huone :___D olin yhdessä vaiheessa puol vuotta siivoamatta ja hukuin vaatteisiin

ja rakastan tota viimosta kuvaa!

Sasse kirjoitti...

Satzu Joo toi vaatteet lattialle syndrooma on paha.... Mulla harvemmin näkyy lattia kaiken alta ja sit aina yllätkyn kuin mullon kaunis laminaattilattia siel alla : D Elämän pienet ilot!

Joo en selvii jos tännekin tulee -30, oon jo nyt ihan menetettyä tapausta ja kuolen jäätymykseen...

Kiitoksia!

Malla kirjoitti...

Mä oon kans miettiny tota et miks on niin vaikee saada oma huone siivotuks. Ei mua yleensä hirveen nopeesti ees ala se sotku haitata, vasta sit ku pitäs saada jotain tehtyä ni siivoon että ois tilaa tehdä. :D Mut hei, oon perustellu ton tällä "luova kaaos" -teorialla. Et jos on taipumus kuvamuistiin, ni ei oikeestaan haittaa se sotku kun muistaa et minkä tavaran viereen mikäkin on viimeks jäänyt. Ei toi tietty aina toimi.................

Sasse kirjoitti...

Malla Hei hyvä teoria! Koska mul ainakaa asiat ei oo hukas vaik ois sotkuu. Mut toisaalt on toi lattiaki välil kiva nähä 8D