torstai 9. helmikuuta 2012

When I come around

Menin, tulin, näin, koin.
Aka. päätin parin päivän aikana pyrkiä demonstroimaan elämänmenoa kuvien avulla. Kuten tulette huomaamaan olen hetkittäin tunnollinen kuvaamaan missä meen mitä teen, mutta ne hetket on aika lyhyitä. Anyways, mahtava kuvausmatkani alkoi maanantaiaamuna, joka näytti siis tältä...

Meikittömyys ja porkkanaa muistuttava olemus, ice cool vaikka ite sanonkin.

Mullistava 200m kävely bussipysäkille ja n. 10min myöhästynyt bussi.

Taaperrus Venlan luo viemään siltä tukka päästä aka. irrottelemaan pidennykset.

Seuraavan etappi oli mennä muuttamaan oma tukanväri pikkasen siedettävämmäks. Ehdin myös välissä vähän pällistellä kameralle ja tallentaaa maailman edustavimmat kuvat itestäni.

Illalla olikin sitten operaatio pakastetaan Julle, aka. pientä photoshoottia jossa iskin kampausta ja meikkiä Jullelle sekä heittelin lunta Jullen taustalle (ja kerran niskaan, sori!). Klik klik kuvat Jonnan blogissa.

Seuraavana aamuna etappi oli Pasila ja mm. koulukuvaus. Päädyin näyttämään hamsterilta as always.

Päivällä kakkuiltiin Cityshopparitarjouksin Matiaksen kanssa. Kuvat Kakkugalleriasta Fredalta (sain käskyä mainita jos julkasen.) Illalla odotti Nosturi ja Get Infected Tour joka oli aika über vaikka hullun vähän väkeä. Ihmiset missä olette?

Nyt olen yhä kipuileva keikasta ja hieman päänsärkyinen. Tänään tein salaisuusjuttuja. Kukaan ei lähe mun kaa risteilemään mutta hiusmalliksi on jo ilmotellu itteään kolmisen ihmistä.

Translation: Pics from couple of days. Hairdyeing, photoshoot assisting, school, Get Infected Tour @ Nosturi, headache and snow. Gdnight.

Vieleicht Das mit Dem,
oder Das ohne Dem,
oder Dem mit Das und Dem,
oder Dies mit Dem und Das?
Sasse

Ei kommentteja: