maanantai 5. maaliskuuta 2012

Summer wants

Nyt kun värjötellään täällä liukkailla mutta aurinkoisilla keleillä voin jo julistaa aloittaneeni kevään. Kapinoin kylmiä ilmoja ja lunta vastaan kirkkailla väreillä ja kuinka ollakaan viikonloppuna mukaan Helsingistä tarttui keltaiset shortsit ja vaaleanpunaiset farkut. Vaikka keltaista en koskaan käytäkään, päätin uhmata kohtaloa. Ehkä päädyn vielä oranssiinkin, who knows?

Noh, koska haaveilen kesästä päätin koota kollaasin taas kaikesta himoitsemastani materiasta. Tässäpä tämä:


Elikkä kuolailen jälleen kerran Conversejen perään. Vaaleansinisinä tai turkooseina kiitos. Myös keltaiset yläosat on toivottuja sekä keltaisessa että heijastinliiviväreissä. Cheap Mondayn lökölökölöllöpaita saisi paeta kaupasta kotiini (testailin päälle taas vklp mutten vieläkään halua maksaa 45€-55€ tosta rievusta). Moschinon vyö nyt on jotain ihan utopiaa, mutta kiiltää kauniisti niin oon ruvennu sitä himoilemaan. Vaikken ees suosi vöitä. Kukalliset Dr. Martenssit ois aivan upeet. Ja pitkät hiukset ja juuri tällä sekunnilla vielä pinkkinä/vaaleenpunasena (oon just niin lame-ass "hipster" et haluun sen pinkin reuhkan nyt). Toi Dieselin musta toppi ois aika nam nam kans.

Nojoo autokortillinen (vihdoin ja viimein) bloggaajanne painuu nyt testailemaan uutta vahaa. Auts. Hyvää yötä!

Translation: Just me blabbing about spring and summer and showing off things I'd like to have for summer. I don't really have money for them tho. Btw I got a drivers licence at last!

I'm a slow motion accident, 
lost in coffee rings and fingerprints
Sasse

2 kommenttia:

maiju katariina kirjoitti...

ääh, munkaan conssihimo ei näköjään koskaan sammu. kaikki kelpais mut eniten ehkä himottais täl hetkellä jo monta vuotta toivotut sähkönsiniset ja sit just noi tossa kollaasissa keikkuvat jenkkikuosiset. yhyyy! ja samoilla fiiliksillä mennään kans tosta cheap mondayn rätistä :-D onnee muuten ajokortista! mullakin inssi kummittelee jo ihan nurkan takana, apua...

Sasse kirjoitti...

maiju katariina Joo ei ilmeisesti munkaan! Vaikka viime kesänä julmasti rakkaat vauvani lähes hylkäsin kaapin pohjalle ja kävelin kesän ballerinoilla, silti niis on joku juttu et sattumoisin kun tulee aurinko, iskee myös conssit mieleen. Ah I wants. Turkoosit minulle kiitos mielellään heti eikä nyt, joo. Ja Glitter tai paljetticonssit om nom.
Saamarin Cheap Monday ja merkkirätit.
Kiitoksia ja onnee ajoon!