torstai 17. joulukuuta 2009

We didn't do it for the money

Noniin, ompas tässä ollut... pikkuinen tauko päivityksessä. Sorry guys & gals, ollut vähän kiire ja inspapuute!
Mutta kuitenkin, aloitetaan sitten varmaan jostain niinkin nerokkaasta kuin joulusta, mistä nyt kaikki sattuvat sen läheisyyden takia puhumaan.
Mulla on suurin osa lahjoista jo paikalla, mm. mutsin hiusjutut (Cutrin Nordic Balance Energy Care, WWW Infinité Syväpuhdistava Shampoo ja Schwarzkopf BC Moisture Kick Leave-in Conditioner) eli kaikki mitä se tarvisikin. Siskolle ostin ekan tuottarin House M.D. -sarjaa, pikkubroidille Spongebob Squarepants pipon (joka on vielä matkalla tänne) ja faijalle Lasishakkipelin, sekä tarkoituksena ostaa Seppälästä DANGER! Men cooking! -essu jne. Olisi tähän voinut vielä luetella Niken, poikaystävän, koulun tyttöjen ja muiden kavereiden lahjat, mutten viitti kun sattumoisin jotkut kyseisistä henkilöistä lukee tätä tekstiä.


Sain muuten joululahjan Fazerilta taas. Mutsi on nääs täällä Fazerin leipomossa töissä, joten Fazer sitten lähettää työntekijöidensä tietyn iän alittaville lapsille tälläsen herkkupaketin. Nom nom.


(Klikkaamalla suuremmaks)

No joulusta sillattiis, että mä olen taas rakennellut piparkakkutaloja. Right. Okei, voi kuulostaa idioottimaiselta väkertää kolme piparkakkutaloa jouluksi, mutta yksi meni lahjaksi poikaystävän porukoille ja toisen saajaa vielä mietin aika kuumeisesti. Tälläsia niistä nyt tuli sitten.

Ihan jees mun mielestä, ja noita oli kyllä ihana väkertää! Vitsi bongasin Prismasta ihania Dr. Oetkerin juttuja, etten viittiny jättää matkan varrelle... Noi on yllättävän käteviä noi glittergeelit, voi ne on söpöjä ♥ Ja strösselit on aina ihania.





 
 
Pakko hehkuttaa; SIELLÄ ON LUNTA. Okei, en rakasta lunta, en tykkää kylmästä, en pidä mistään superlumipesuista, mutta lumi on niin kivan näköstä varsinkin tollasen pimeän paskakelin jälkeen. Olin ihan haltioissani, kun sitä oli kai perjantai-aamuna tollanen hirvee kasa... Ja niin oli meijän koiratkin, joista yksi (Terri) tossa poseeraa vikassa kuvassa.



Oon myöskin hyvin iloinen siitä että ikuisuusprojekti oma huoneeni on sattunut taas edistymään aika hyvin. Toi sänky onkin tostakin kovasta jo edistynyt senkin verran, että siinä on sivulevy, että periaatteessa päädystä puuttuu laatikko & tikapuut. Muuten ready to sleep!



Sitten niin, mun tukka on taas muuttunut ja mä olen pahoillani, kun ei ennen -> jälkeen kuvia, mutta kun ne ovat erään luokkalaisen kamerassa, joten en niitä nyt harmittavasti saa. Tällässet ne kuitenkin nyt on!


Käytiin hei tänään keilaamassa ja voi että kun mulla on olo että näytän rotalta. Apua.


Ja sitten viimeiseksi ensimmäinen joululahja tänä vuonna! Eräs LJ-ystäväni lähetti minulle ihanan korun. Kiitos ♥

Enskertoihin sitten taas, voisin vähän kertoilla taas mitä mulla on jo nyt mielessä tälle tukalle...

"I'm sorry
So what?
But you don't think I've said enough
I'm sorry
I don't care
You were never there"


-Sasse

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

ihana toi piparitalo! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei vähän kiva toi sänkytsydeemi :O Ja mahtavan väriset seinät!

Dr. Oetkerin koristejutut on kivoja myös 8D On kiva ku äiti ostaa niitä joskus ku se koristelee jotain nimenomaa leivonnaisia yms. ja sitte jää kamalasti yli ja mää koristelen niillä seuraavan kuukauden mun välipaloja ja sitte ku äiti tarvitsis niitä taas niin ovat loppu... xD
Joskus myös niitä suklaa- ja toffeekastikkeita olen ostanut, hyödyttömiin tarkoituksiini (nokun niitä on kiva syödä suoraan purkista? o_o)

Sasse kirjoitti...

Jenni: Tacks!
daniel: Ne suklaa- ja toffeekastikkeet on ♥ sairaan hyvii! Vitsi ostan varmaa noit Dr. Oetkerin juttui viel paljon lisää ja niil koristelen sit kaiken mahdollisen.