keskiviikko 27. tammikuuta 2010

This is who we're meant to be

Okei, vaikken nyt saanutkaan sitä photoshoppia tänään mikä mun piti saada, niin saatte vähän kuvamatskua siitä miltä päätin näyttää silloin toissaviikonloppuna poikaystävän 18v b-day partyissa!

Eli itse lauantaina, näytin pitkälti tältä...

 Siinä taas rakkaat karvabootsit! Mun oli pakko pestä ne itseasiassa kai ton vklp jälkeen, mutta se ei nyt kuulu tähän mitenkään.Tosiaan, ruutupaita, t-paita ja vyö on poikkiksen (joo se on about samaa kokoa (/pienempää) mun kanssa, pidempi vaan) sitten ne hiukan kiiltävät legginssit, minishortsit ja toi kultanen kaulakoru jota en myöskään omista mutta sen omistajasta ei keskustella.
Pikkunen jännä fakta; mulla oli punaista huulikiiltoa, joka on siitä jännä juttu etten käytä lähes koskaan mitään huulimeikkiä.



Sunnuntaina näytin sitten periaatteessa samalta mutta vähän eri väreissä! Btw, kaulassa muuten Milliltä synttäri-+joululahjaksi saatu rusettikoru, tacks!

Että siinä on teille vähän pictures of me, niillä saatte nyt pärjäillä. Enskerralla, joka toivottavasti on huomenna, esittelen uutta syyskevättakkia, kuvia mitä oon Maken kameralla räpsiny tuhottoman paljon ja yms. muuta mukavaa!

"I live to pass time
It makes sense in my mind
But that's not a reason
To keep this weak heart beating"


- Sasse


PS // Oliko toi videopostausidea ihan onneton? Laittakaapa ääniä tonne sivupalkin polliin, testaan nyt senkin toimivuutta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höö miks oot tollane söpö, minäki haluan! Ja ihania vaatteita sinulla myös.

Sasse kirjoitti...

tähtipoika: En tiedä, ja no vaatteetkin tosiaan suurin osa ex-poikaystävän :b

Jenni Juulia kirjoitti...

aaa oot niin söpösöpö! :( kateus iskee

Niklas kirjoitti...

näytät noissa ekoissa oudon leveeelt ._____. mut sit tos toises normilt mitääää XD

Sasse kirjoitti...

Jenni: Höpsänsöpsän :D
angstiMELONI: YHYYY OON PULLIAINEN XD noei lallalllaa

Sasse kirjoitti...

Comic_Cat: thanks! I love them too ♥