perjantai 18. kesäkuuta 2010

I got this ice box where my heart used to be

Heipähei taas!
Tosiaan, nyt kesälomalla ei oikeasti ole vaan tapahtunut mitään kovin erikoisen jännää, mistä johtuu siis postauksien vähyys. Ihan oikeasti mä en vaan jaksa tehdä joka päivä samanlaista "tänään oli tämmönen sää hengailin Nikellä, nukuttiin ja katottiin telkkaria" -postausta, koska, siinä menee yksinkertaisesti turhaa aikaa ja vaivaa. Jos teen postauksia niin teen ne oikeasti jostain jännästä ja höystän sitten niitä niillä epäjännillä säätilakuvilla!


Tässon tää tän postauksen pääpointti aka. kirpparilöydöt! Ainoo fakta on se et unohin tästä mageen kellosormuksen jonka ostin myös.. Mut joo, kaikki muut oli 1€, toi toinen musta puolpitkähihanen oli 1,50€ täääältä kotipaikkakunnan uudelta kirppikseltä ihan. Ensin kattelin et ei siellä mitään oo (muutaku se sormus), sitte huvituin sille kun joku oli selvästi päättänyt luopua goottiudestaan (paljon oli pitsiä ja mustaa ja pvctä ja oli parit plattaritkin siellä) ja loppujenlopuks bongailinkin nää paidat yhestä vaatekasasta. Hahaa.


Sit nää loput kuvat. Eka havannoi ihan sitä faktaa et jee kesä kukkasia ja sillee. Toka kuva havannoi sitä etten osaa pitää huonettani siistinä & oon yltiösotkunen ja toi aina räjähtää käsiin. Kolmas esittelee mun kaunista kalenteria ja neljäs esittelee kesän parasta herkkua aka. valkosuklaata + mansikoita! Valkosuklaa tietenki sulatetaan et noi mansikat dippaillaan sinne. Jehuu.

Joo mutta eipäss mulla ollutkaan muuta jännempää. Noissa asukuvissa näki hiusmuutoksen (kyllä se häntälerpakekin sielä takana yhä on, samoin blondit alueet...) ja sillattiis.

Nyt tälleen loppuhuipennukseks isken tähän pari hauskaa juttua aka. kaikkien rakastamia youtubevideoita;

Axis Of Awesome - 4 Four Chord Song

Buy a Mac

Jabbawockeez

Tää viiminen on tosiaan America's Best Dance Crew season 1 voittaja, JabbawockeeZ-ryhmä, ja mainostaa ennemminkin tota ohjelmaa nyt tässä kun on tullut kateltua 5 seasonia!

"And as the night grows cold
Well hold me tight, don't let me go
We got it all wrong but baby we'll figure it out
As you say that you care, I know you don't
And I wont leave I'll try and pretend"

SASSE

4 kommenttia:

Malla kirjoitti...

UAAA toi eka t-paita :o♥ näyttää ihan threadlessin paidalta :D ja ps. mansikat ja valkosuklaa on yks sassemaisin asia mitä tiedän.

Sasse kirjoitti...

Malla: Paita on wet sealin :D Son just coolio!
JA joo oon kuullu juttuu et jotenki noi mansikat&valkosuklaa on semmonen aika mun juttu 8D

Anonyymi kirjoitti...

turhake: turhake tekee paluun jälleen koska turhakkeen kiinostus heräsi kirppis löytöjen myötä,lähinnä siksi että mä haluan tietää minne ihmeeseen tänne kotipaikkakunnalle on tullut uus kirppis :o

Sasse kirjoitti...

Anonyymi: Sinne paloaseman lähelle, tehdasaluetta sielä, ei se ihan freshfresh oo mut semiuus!