tiistai 8. kesäkuuta 2010

You're in my mind, you're in my heart

Hei kaikki lukijat ja pahoitteluni etten tosiaan viimeviikollakaan ryhdistäytynyt. Mut tässä nyt sitten kuvaa viimeviikolta;


Maanantaina koulussa oli vielä ranskanletin taitonäyte, josta kuva ylempänä, ja iltapäivä tehtiin kampauksia. Riina teki ton kampauksen mulle, molemmilla puolilla oli pikkuletit joiden tekeminen oli suurta helvettiä mulle koska se sattu törkeesti kun Riina uusi ne kaikki ainakin kolmeen otteeseen. Mut oli coolii silti! Ja sit koulun jälkeen lähettiin ettiin Nooralle juhlamekkoo valmistujaisiin.


Tiistaina tosiaan vietin aikaa Tommin ja muiden seurassa pelaten korttia ja yleisesti hengaillen. Illalla sitten värjäilin mutsin hiukset ja Nooran hiukset leikkasin kun sillä oli valmistujaiset seuraavana päivänä.


Keskiviikkoaamu oli kokonaisuudessaan aika hirveä, iltapäivä sitten ihan kiva kun näin Nikkeä ja menin Jonnalle leikkaamaan Villen hiukset, Milli oli myös paikalla!


Torstaina sitten oli koulussa edessä mun hiusväri&leikkausoperaatio, josta kunnia kuuluu Ainolle! Tossa pieni välivaihekuva mun hiuksista, saatte sitten myöhemmin tarkempaa kuvaa mitä niille sitten in the end tapahtui.
Sit hiusoperaation jälkeen lähdin Linnanmäelle, joka on about 10min kävelymatkan päästä koulusta, tapaamaan Nikkeä, joka oli luokkansa kanssa sielä palloilemassa. Mukana oli myöss muita mut ei jaksa nyt nimiä luetella! Oli kiva päivä jeje.

Ja silleen. Perjantaina kävin vaan koululla kattomassa leffan Hangover joka oli ihan jees paitsi en nähnyt alkua kun myöhästyin bussista ja tulin myöhässä, ja päädyin sitten koulusta kotiin siivoamaan kun siskon valmistujaisjuhlat täällä kotona alkoi ja mua vaadittiin osanottamaan siivoukseen. Sitten siitä loppuilta meni juhlistamssa niitä.

Lauantaiaamuna tein Minnalle kampauksen sen yo-juhliin ja sitten pienen säädön jälkeen päädyin kuin päädyinkin Nikelle hengailemaan. Illalla sitten lähettiin kavereitten kanssa hengailemaan ja juhlistamaan koulujen päättymistä, ja oli ihan kivaa mut ilta vähän päätty ikävästi sitten, en nyt tässä rupee yksityiskohtia avaamaan.

Sunnuntaina lähdin portutiimin tapaamiseen ja olin siellä eiliseen päivään asti, josta menin Nikelle ja Nikeltä kotiin.
Tänään edessä Nikellemeno ja kai Tommin kanssa hengailu, saa nyt nähä milloin saan matskua taas uuteen postaukseen, joten adios amigos!

MSTRKRFT - HEARTBREAKER

"I smiled at you
and you smiled back
that's when I knew
there ain't no turning back"

S A S S E

PS// Hyvää kesänalkua kaikille 33 lukijalle!

Ei kommentteja: