tiistai 20. heinäkuuta 2010

You must have been high

Okei eli tässä on se edellämainittu Kiasmapostaus!

Klikkaa kuvaa päästäksesi Kiasman nettisivuille.

Ensin ehkä vähän omaa selitystä asiasta; olen Kiasmassa käynyt todella usein. Yhdessä vaiheessa oli tapana käydä lähes joka kerta Helsingissä käydessä. Kävin usein tarkistamassa useaan otteeseen uudet näyttelyt, ja Kiasma on minulle tuttu ja turvallinen paikka. Tykkään rakennuksesta, pidän näyttelyiden, installaatioiden sunmuiden katsomisesta. Rakastan sitä isoa ikkunaa josta näkee Mannerheimintien ja Eduskuntatalon - voisin istua sen edessä vaikka kuinka kauan.
Tosiaan, nyt Kiasmassa käydessä oli siellä esillä viisi eri näyttelyä: Jussi Kiven Palo- ja pelastusmuseo, Yhteisiä asioita, Järjestetty juttu, Ilja Glazunov ja Suomi, sekä Denise Grünsteinin valokuvanäyttely. Linkeistä pääsee näyttelyiden kuvauksiin Kiasman sivuilla.



Viimeinen kuva on Kiasma kaupasta, ja siis lupaan; sitten joskus kun olisi paljon rahaa, ostaisin tuon kaupan tyhjäksi. Kiasmakaupassa myydään niin paljon kaikkea hienoa ja jännittävää, olisi ihana omistaa kaikki. Esim, jääkaappirunousmagneetteja, aidonoloinen tekolumipallo, pinssejä, kaikkia hienoja kirjoja, postikortteja, koruja... Kaikki mulle kiitos.

"You're so beautiful
Did you hear a word I said
You're so beautiful
I guess this is what I get "

SASSE

2 kommenttia:

Niklas kirjoitti...

hihii me likes tha kuva between nauhat ja toi radiojutska! ...hyi mua.

Sasse kirjoitti...

niksu: 8DDDDDDD