tiistai 16. marraskuuta 2010

What separates me from you

Oookay! Ei kamerassa akkuja, ei siis omia kuvia mutta selvitään me ilmankin tää postaus. Jätän tästä alusta turhat "anteeks anteeks jada jada" lässytykset ihan suosiolla koska blah.

Tosiaan! Sain nyt vihdoin ja viimein sen about hyvän talvitakin (ei se oo vieläkään se THE TALVITAKKI jota kokoajan kelaan mielessäni, mutta saa toimia nyt korvikkeena) ja nyt himottaiski pari juttusta. Sillä koska se on valkonen, on mulla törkee hinku yhdistää siihen jotain värejä ja myös törkee hinku uudelle kaulaliinalle, vähän tän malliin:


Eli siis himoitsen tällä hetkellä tommosta värillistä villanössykkää. Potentiaalinen tapaus odottaa Seppälässä - se on aika ohut mutta en vaan kestä kuinka ihana olisi yhdistää mintunvihreä tohon takkiin. Ainoa ongelma joka mulle jää, on se että miten yhdistän mun pipot noihin ideoihin? Jää nähtäväksi, veikkaan, jos koskaan nyt kaulaliina kotiutuu. Toinen idea ois sitten jotain karvapörröstä mun karvalapasten kaveriksi.

Mitähän muuta? Kouluviikko on tällä viikolla mennyt pitkälti Goldwellin värikisaan valmistautuessa - teen Sannalle värin, jonka esittelen sitten kilpailutyön lähettämisen jälkeen täällä blogissa. Voin kertoa et siitä tulee magee, jos homma toimii kuten mä suunnittelen. Tosiaan. se Goldwellin kisa on Helpan sisänen, kisaan osallistutaan tekemällä värjäystyö Goldwellin värejä käyttäen, siitä otetaan kuva ja lähetetään määräaikaan mennessä. Viisi parasta äänestetään loppukilpailuun, joka pidetään lavalla niin että malli tulee paikalle hiukset märkänä ja taaksekammattuina, ja tekijän pitää viimeistellä työ lavalla. Viimeistelyn jälkeen tekijät poistuu lavalta ja tuomaristo arvoi työt ja päättää voittajan. Arviointiin vaikuttaa myös mallin yleisolemus, vaatetus ja meikki.
Tämmönen urakka siis nyt ainakin värjäyksen kannalta on maanantaina edessä mulla, saa nähä tuleeko minkäänlaista sijotusta.A DAY TO REMEMBER - ALL I WANT

Mut joo, mitä ois merkintä ilman pientä hehkutusta? Meinaan eilen ilmesty Briteissä ADTRn uus levy What Separates Me From You ja en oo vielä ehtiny kuuntelemaan läpi mut voin olla aika semivarma et tää on törkeen hyvä.

Toinen mikä tänäiltana nappas aika näpsäkästi oli toi entisen suuren rakkauteni (nykyään meijän romanssi on vähän laantunu) N.I.N.in Ghosts I-IV levyt. Noi on vaan niin... ah. Sopivin kuvailu mikä löytyy itse levyjen nettisivultakin, kuuluu näin: "A soundtrack for daydreams"
Klikkaamalla pääsee Ghostsin nettisivuille missä voi mm. kuunnella ainakin muutaman kappaleen ilmaiseksi.

Mutta, jos nyt tajuan huomenna iskeä kameraan akut, tulee kuvia taas seuraavaan postaukseen! So see you next time!

"But now I, never know, the things to say to you
Now help me, But know I'm still on your side
I never showed just what you do to me"
SASSE

Ei kommentteja: