maanantai 18. huhtikuuta 2011

Don't bite the hand that feeds

'elloo helloo!
Tää viikonloppu onkin menny hieman hämmentävissä merkeissä - päädyin suunnitellun yksi-yö-nikellä viikonlopun sijaan viettämään kolme yötä muualla kuin kotona. Ihan buenoa, mutta nyt on vähän... utopinen olo. Tai jossei utopinen niin ainakin ulkona tästä maailmasta (lukuunottamatta sitä että kissa päätti just lävistää mulle uuden reiän sormeen. Au!)
Nojoo, anygays saatte nyt kuvia ja selitystä (in case photobucket suostuu yhteiseloon):


Pe-la-su ajan viihdyin Niklaksen luona puhallellen saippuakuplia, kokkaillen ja katsellen standuppia. Eli perjantaina käytiin juoksemassa stadista useemman mutkan kautta Niklakselle toi Volcomin takki joka oli kauan kaivattu ja onneksi istuva ja hyvä! Sen jälkeen mäkin kautta kotiin ja chillailemaan & iltahengailemaan keskustaan. Lauantaina vuorossa oli kauppailua, kokkailua, standuppia ja suunnitelmien muuttumista siihen että jäin toiseksi yöksi, sekä Niklaksen vaatekaapin & huoneen yleistä siivoomista. Sunnuntaina lähdinkin sitten karkuun sieltä Helsingin suuntaan aurinkoisissa merkeissä!


Riinalle kotiuduttuani alkoikin armoton kynsilakkafriikkeily, mässyttäminen ja leffankattelu. Leffoina oli Devil ja Cubic, ensimmäinen kertoi ihmisporukasta jotka juuttuvat hissiin ja että heidän joukossa on paholainen. Jälkimmäinen kertoo kolmannen maailmansodan jälkeisestä ajasta, jonka jälkeen ihmiskunta on täysin muuttunut. Molemmat oli yllättävää kyllä viihdyttäviä elokuvia! En oottanu että toi Devil ois oikeasti ollu kattomisen arvonen, mutta ihan hyvähän se oli! Ja jälkimmäinen oli sitäkin parempi, ihan älyhyvä! 

Ja niin koska mehän ollaan niin trendipellejä, tehtiin sushia! Tai, no Riina teki ja minä avustin pilkkomalla kurkut, mutta anygays. Ja tää siis oikeasti tapahtui sen takia että Riina on joskus kehuskellut sushintekotaitojaan, ja oon komentanu sen tekemään sushia mulle jos on niin hyvä, vakuuttaakseen siitä et se on hyvää. No. Se vakuutti mut, dammit.

Söpöjä sushirullia. Ja tota, voin myöntää että noi tikut on ihan kuvausrekvisiittaa, meinaan en ite osaa syödä noilla OLLENKAAN. At all. Riina osaa kai, muttei käytä. Joten sormin popsittiin. Nomnom.


Sit testailtii mattalakkaa yms. Konadeilla kuviot. Sain Riinalta Konadit lainaan niin voin harjotella yms! Kun se ei niitä kauheesti kuulemma nykyään jaksa käyttää.


Tänään tämmösellä naamalla! Pitsilegginssit Seppälästä, en muista hintaa ja rusettipaita Riinan! Muahahaa.

Mut nyt, lopettelen, ihmetellään enskerralla lisää! Adios amigos, te ootte muuten taas lisääntyny ihan älyttömästi, mikä on aika jännää, tai siis kun 69 on vähänvaille 70, ja 10 on tosi lähellä sataa. Ja sata on aika muhkeen paljon väkeä. Jännää. No, tykkään teistä moi!


Each time the light of the starlight,
Turns black, black with the dark of night
I'm thinking about stuff,
Walking around and around
SASSE

4 kommenttia:

Malla kirjoitti...

sun hiukset on ihanasti tossa vikassa kuvassa! ja tekee mieli sushia nyt, kiitos...

Sasse kirjoitti...

Malla: Kiitosss! BWAHAHAHAHAHAHAAA no nii munki. :(

Heidi kirjoitti...

Ooo, vähä hienot kynnet!

Sasse kirjoitti...

Heidi: Tack!