maanantai 11. huhtikuuta 2011

It's only gonna bring you down tonight

GUESS WHO'S BACK?!

Aka Photoshop on nyt tässä läppärillä ja se tarkottaa kuvia! Ai että kun oli ihanaa saada taas näpräillä photarilla, sanokaa kummaks tms. mut sen jälkeen kun on käyttäny hieman yli kuukauden painttia ainoana muokkausvälineenä, voin kertoa että aivot menee. Ja ihan kivahan tää varmaan on teijänkin saada jotain ideaalipostausta näin HIEMAN PÄÄLLE KUUKAUDEN kestäneen normipostaustauon jälkeen!
Pidemmittä puheitta sukellan suoraan kuviin:

Tästä jossain valosta hiirenharmaalta, toisessa ruskealta ja kolmannessa vihreältä näyttävästä ällöreuhkasta

Tän vaalennetun tasaotsismöhkön kautta...

Tähän!

Alunperin muutoksen jälkeen olin pirun huolissani tosta mun reuhkasta koska se oli lyhyempi kuin pitkiin aikoihin, varsinkin sivuista ja en ollut tottunu siihen. Mun noi sivureuhkapulisonkijutut on ollu semmonen alltime favorite ja sittenku ne vaan vietiin niin meinas iskeä paniikki! Mutta nyt kun noita kuvia kattoo, ni en oikein voi todeta muuta kuin KIITOKSIA GOLDWELL, näytän jopa about täysikäseltä ikiaikaisen yläasteelaisen sijaan wohou!Ja siis näitten edelläolevien kuvien pitäis osottaa teille se, että elin yhen viikonlopun yksin himassa. No, emmä loppujenlopuksi niin yksin ollu as Niklas oli mun vieraana ekan yön ja tokana iltana hengailin Millillä. Kuitenkin, huomaatte millaseen kuntoon pistin sinä aikana ah-niin-siistin huoneeni (Niklas hajoaa tässä kohtaa himassaan sillee "lol, paskat mikää siisti huone koskaan ollukaan"), lakkailin kynnet kesäväreillä ja päätin että kevät alkoi, söin tortilloja, tomaattikeittoa ja jopa KUPIN KAHVIA (tämä on siis suuri asia koska oon paatunut kahvinvihaaja), laiskottelin kissan kanssa ja datasin teille htmlpostauksia. Aamen.Ja no, tässä kuvasarjassa tuleekin esiin se, että oltiin vuonna nakki&muusi Schwarzkopfin koulutuksessa, sit kävin Sannalla tekemässä muffinsseja ja valvomassa yön läpeensä keskellä viikkoa (oli muuten älyhämy), aina niin rakentavaa koulunkäyntihavainnointia, ja on tietenkin kuvaa Pasilan asemalta, koska Pasilan asemalta ei voi koskaan olla liikaa kuvia, hiusvärikartta ja Goldwellmalleilusta.

Sit parit hiusoperaatiokuvat:


Eli siis parit supermuutokset ja Mialle raitoja. Ensimmäinen on mun sisko ja Riinan varmaan jo tiiätteki. Hehs. Tulihan sitä muutaki tukkaa tehtyä, muttei ollu hyviä kuvia/ei ollu tuttuja ni ei viiti laittaa kuvia ku ei jaksa sensuroida. Mut nyt adios amigos, meikä nukahtaa ihan justiinsa ja huomenna ois vielä nokka kohti stadia, tiistaina alkaakin jo työharjottelu täällä kotipaikkakunnalla.
Aattelin et seuraavaan kunnon postaukseen voisin kans esitellä viimeset ostokset lähiajoilta, sillä kaikkee on taas kertyny.. Mut seuraava (mini)postaus onki pieni kysely siitä, että muutanko ulkoasua ja mihin suuntaan, eli sinne siis!
Adios!

When your locked up in my view,
It's true I love you
When your locked up in my blue,
It's true I love you
SASSE

3 kommenttia:

Malla kirjoitti...

HEII supercoolit hiukset! Oon näköjään pudonnu paljosta kärryiltä tossa neljän päivän aikana :D Ja noista sun hiusoperaatioista tuli just siistejä, osaat kyl hommas.

maiju katariina kirjoitti...

toi sun uus tukka on upee!

Sasse kirjoitti...

Malla: Tacktack! 8D Joo oot ihan outsider nyt kyllä. Ja oi kiitoksia 8)
maiju: Kiitos kiitos!