keskiviikko 31. elokuuta 2011

Join kaakaota ja olin väsynytAloha kaikki lukijaiseni!
Nyt on kyllä pakko sanoa että tekisi vahvasti mieli haistattaa koululle pitkät. En tykkää kun tuntuu että ton oppilaitoksen sisäinen informaatio ei kulje, eikä välillä muuten kulje mikään muukaan info. Gah.
Ja mu kivuttaa ja sattuu jalkaan ja kaikkialle aaaa. Aattelin ennen nukkumaanmenoa repästä teille kuitenkin ystävällisesti postauksen maanantaista!


Koska olin fiksu, menin aamulla viskoo kamoja kampaamolle, josta suuntasin rauhalliselle lehtienlukubrunssiaamiaiselle Helsinkiin, Sähkötalon Robertsiin. Rakastan tota paikkaa, se on ihanan valosa. Ainoo vaan oli huonoa että toi kahvi oli pahaa. Viimeks sain Roberts Mochani paljon isompaan lasiin ja se maistu paremmalta, yhyy.


Sitte käväsin äikäntunnilta, josta rölläsin Matiaksen luo. Joo. Rölläsin. HCmatikanlaskemista ja vesisateessa hillumista. Loppujenlopuksi unohdin avaimeni Matiakselle ja olin ihan hukassa.


Bussissa bokehkuvailin (lame, still) ja otin kuvan vihkosta jossa on sympaattinen lyriikanpätkä. Oli syksyistä. On yhä. Sataa vettä ja oranssit katuvalot.

Translation: Aloha everybody! First chapter summa summarym; I hate my school and my leg hurts and I made a post about monday. (Title is btw "I drank hot chocolate and was tired" or sumthin like that)
Monday morning I visited my workplace and after that I went to Helsinki. There I went to Roberts Coffee and had a long brunch/breakfast whatever. And read magazines. And that coffee wasn't so nice. Baww.
Later I went to school. After that I met Matias and went to hang out at his place. Was rainy. Adnd I forgot my keys there.
On the bus ride home I shot some bokeh pics (lame) and pic from my notebook with cute lyric. It is autumn now. I rains, and now there's these orange street lights.


Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence 
and leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage 
for what resembles rage again
Sasse

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heeei sori, mut pakko kysyy miten tota postauksen alapuolella olevaa juttua saa muokattua htmllä tota mis on nää kommentti jutut, write by sasse at 00.19 yms tunnisteet :i

Sasse kirjoitti...

Ano Löytyy bloggerista -> ulkoasu -> sivuelementit (eli se sivu mikä aukee) -> blogitekstit -> muokkaa ja sieltä vaa modaat sen. Htmlstä se löytyy kohdan Posts alta nimellä .post-footer tms vastaava.