keskiviikko 17. elokuuta 2011

New thingys

Halou jelou!
Tosiaan, nyt on ollu pieni meno päällä, koulu alkoi ja stuff mutta loppujenlopuksi päädyinkin takasin työharjotteluun. Hups hehheh. Ei mutta elämä helpottuu jne.
Noh, kuitenkin, mulla on tällä hetkellä about x1000000 rautaa tulessa, kuten esim opinnäytetyö, työharjottelun sumplaaminen, kotona kaikkee remonttia jne pikkuprojektia yms. Yks projekteista on tää:Eli uus vauva ja sen kaverit! Jonnalta kesällä kotiutin ton Canonin 30D:n ja siihen sitten eilen saapu Samyangin manuaalinen fisu (kyllä, koska olen lame hipster) ja Canonin ef 50mm. Lähetystä odottaa Sigman salama vielä, sekin joskus siis kotiutuu! Mutta, as you can see nyt on uutta varustetta, ehkä saan päivitystahtia siis kurottua taas kasaaan.

Sitten fisun testailua, ja viimisenä loistava tuliainen Riinalta from Londonn! Pitäkää ittenne kasassa alkaneiden koulu-urakoiden edessä!


"Drink our coffee or we'll break your legs!"

Translation: Hello everyone! I've been quiet since school started - muchos going on but I'm trying to keep the posting schedule up because of these new babys! So I bought Canon 30D from Jonna earlier and now I got this Canon ef 50mm and Samyang manual fisheye to it (yah, hipster I knoww) so more pics and posts from now on I hope. I'm also still waiting for my Sigma flash to come home.
Last there's fisheye testing and pic of my new shirt, which Riina got me from London!


And all the roads 
that lead you there 
were winding
And all the lights
that light the way
are blinding
There are many things that I 
would like to say to you,
but I don't know how
Sasse

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä sä oot tommosen starbucks paidan saanu :---D ihana

Sasse kirjoitti...

Ano Lontootuliainen kaverilta!

meri kirjoitti...

ihana paita<3 ja mullon sama fisu, jea \,,/

Sasse kirjoitti...

meri Tack! Jees, halpa on halpa :D

Iida kirjoitti...

paljon toi fish-eye makso ja mistä tilasit? (:

jonna kirjoitti...

Samyang - NOT HIPSTER! ;D Järkevää optiikkaa pilkkahintaan! Olen ylpeä ostostasti, itsekin haluaisin, mutta jää harkintaan täyskennon takia... Nyyh.

Sasse kirjoitti...

Iida Cyberphotosta http://www.cyberphoto.fi/ 215 ilman alveja, kait. Jotain sinneluokkaan. Canonin 5mm kanssa oli 368e toimituksineen!

jonna No ei ehkä Samyang mut fisu ehkä nykyää pikkasen ;)