torstai 26. tammikuuta 2012

I think I love you better now

Viime päivät ovat olleet mukavia että stressaannuttavia. Koulu stressittää. Oon silti nähny taas ihania ihmisiä ja hengaillut ja kokkaillut ja kauppaillut yms tehnyt kaikkea ei-niin-maailmaamullistavaa-mutta-kivaa. 


Koulussa ammattiosaamisen näytöt ja oon enemmänkin vakuuttunut epäosaamisesta kuin osaamisesta. Ensviikon kampausjuttujen ajatteluki ahdistaa. Sheesh.


Tilasin pelin kotiin jonka konsoli on rikki. Tekisi mieli lähteä aikuislukioon. Suuri motivaatiopula. Univaje jota en osaa/ymmärrä korjata. Asioita joita pitäisi hoitaa mutten ole hoitanut.


Mirjalta oli lusikat loppu joten teessä käytin haarukkaa. Hyvää yötä.

Translation: I have no motivation to anything. I'm stressing out for school. Luckily I got to see some of my wonderful friends this week so my head will not explode. I bought a game for PS2 which doesn't work. I drank tea w/ Mirja, her spoons were all dirty so I used a frok. Gdnight.

And it's dark in a cold December,
but I've got ya to keep me warm
And if you're broke I'll mend ya
And keep you sheltered from the storm that's raging on now
Sasse

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Tosi kivoja kuviaaaa!

Meikeistä muuten tuli mieleen, että musta tuntuu et nyt voi mennä valitettavan kauan ennen ku sitä videota saan alotettua työstää. Pari viikkoa, et sais prelit/penkkarit/ekan kirjotusrumban pois alta.

Sasse kirjoitti...

Malla Okayy!