maanantai 22. maaliskuuta 2010

You just step into this picture

Hei taas raccaat lukijat ja silleen! ♥

Näin muffinipostauksen jälkeen saatte sitten taas viikkopostauksen, aka. kilometrin mittasen postauksen ihan omaksi iloksenne. Jesjes. Ja tosiaan, jos näitä viikkopostauksia ei jaksa lukea, niin ilmotelkaa niin tiuhennan vähän postaustahtia.


Sunnuntaiyönä sain loistavan ajatuksen tuunailla kasetin itselleni koruksi ja sitä sitten tylsyyksissäni tuunailin. Ajattelin että voisin ehkä jossainvaiheessa hopeamaalia ostaa, nyt se on suoraansanoen... ruma.


Maanantaina ei tapahtunut muuta jännää kuin muffinipostauksen jutut, joista pulputinkin jo pidemmän tovin. Näytin vähän epäfiksulta ja hamoisalta, enkä oikein osannut päättää miten tota hametta pidän mutta selvisin kumminkin. Valvottiin kans Riinan kanssa hieman pitkään ja kuvailtiin videoita mitkä ei saavu julkisuuteen, ja nukkumaan vaipultiin siinä vaiheessa kun Riinan porukat hakkas seinää tyylillä "MENKÄÄ NUKKUMAAN DORKAT", joten luovutettiin sen valvomisen kanssa!



Riinan peili on likainen.

Tiistaiaamuna väsytti ja oli vika päivä duunissa, mikä oli ihan nice. Meidän ryhmänohjaaja tuli käymään duunipaikalla ja käytiin arviointilaput läpi, loppupäivästä käytiin syömässä duuniporukan kanssa kun ne tarjos. Käytiin siellä Itiksen Olivegardenissa, joka osottautui hyväksi vaihtoehdoksi, koska nom nom se ruoka oli hyväää ♥
Illalla menin vielä operoimaan Neten tuccaa, josta siis tuli tämännäköinen;

Eli hyvä tuli! Värjättiin sellasella mustanruskealla ja vaalennusainetta heitettiin tohon eteen, lähtökohta oli semmoinen tummanruskea. Ihan kaupan väreillä värjättiin, taisi olla Lorealin tuotteita jopa? Mutta tyytyväisiä oltiin tosiaan lopputulokseen, vaikka meinasi se mustanruskea loppua pahasti kesken!



Rosa oli paras ja laitto mun hiukset tosi coolisti ♥ 
Sanoin sille että saisi tulla joka aamu laittamaan ne! 
Ei kyl näy kauheen hyvin mut tää oli varmaan ainoo siedettävä kuva.
Ainii thnx to Erika for camera ja Ainolle kuvista!

Keskiviikkona oli ensimmäinen koulupäivä pitkään aikaan ja joo, aloitin niinkin nerokkaan hienosti, että myöhästyin yli tunnin. Tämäkin vaan siitä syystä, että päätin Nikelle menemisen olevan paljon fiksumpi ajanviete kuin koulussa oleskelu! Hyi minua. Mutta menin kuitenkin, enkä paljoa ollut menettänyt sillä rullattiin vaan jotain permiksiä = tylsää. Ette ymmärräkään kuin kurkkua myöten täynnä mä olen noita saamarin permistunteja, sillä meillä oli permisjakso ensimmäisessä jaksossa. Tää on nyt harjaantumiskurssi, joten lisää permistä vaan luvassa. Saatiin loppupäivästä pestä toistemme hiuksia sunmuuta, mikä oli ihan nice.



Torstaina väsytti ihan sikana ja ihmiset oli vähän kärttyjä toisilleen, harmi sinänsä. Mun hiukset vedettiin keesille yhessä välissä päivää, mutten jaksanut ottaa kuvaa ennenkuin harjasin ne alas. Ainiin ja mun kulmatkin värjättiin vaikka hehheh ei ollu lupaa muttei kyllä ollu maikkaakaa ettei paljoa kiinnostan lupia kysellä. Oli aika ankee päivä muutenkin, piristi kuitenkin jonkunverran Tommin kanssa hengailla, kun menin ajamaan sen hiuksia yms.




Laitettiin mulle hiusnauhaa mun hiuspannan alle ihan läpällä, ei siis mikään pysyvä ratkasu.
Riina loves Beef Jerky ja Miasta kuva ihan randomisti, sen korvikset = ♥

Perjantai oli jo nicempi ja ihmiset oli hieman pirteempiä ja paremmalla tuulella, ja nappailin kuvia koulussa vähän päämäärättömästi. Aamupäivä tehtiin suoristuspermanentteja (about sama kuin permiskäsittely, mutta vaan hiuksien suoristamiseksi) & rullattiin vähän permistä ja iltapäivällä pestiin toisten hiuksia ja tehtiin kampauksia.




Söin jäätelöö (vikoilla rahoilla ostettu ♥) ja Nikke musta kuvan nappaili.

Lauantai oli nice kun lähdettiin tosiaan Niken kanssa Helsinkiin hengailemaan ja metsästämään takkia tolle yhelle. Ei paljoa tullut kuvia otettua, kun en jaksanut kameraa kaivella laukusta missään välissä oikeastaan. Helsinkiin mennessä bussi oli TYHJÄ, siis aivan täysin tyhjä. Oltiin Niken kanssa ainoat matkustajat koko matkan! (PS thnx kivalle bussikuskille)
Helsinkiin kun päästiin mentiin kaupan kautta leffaan, josta sitten näkyiltiin yhtä Niken kaveria. Siitä sitten lähdettiin Foorumin MicMaciin metsästämään Niken uutta rakkautta aka. the takkia jonka se pienen säädön jälkeen sai itelleen. Itsehän bongasin Gina Tricotista yhen kivan jutun, mutta siitä hieman myöhemmin.
No, sitten vaatekauppahengailun jälkeen soitti Milli ja Jonna että tulkaapas ihmiset Tennariin koska kyseiset henkilöt siellä hengailivat! Pari kuvaakin räpsivät meistä, ja Millinkin kanssa napattiin uusi yhteiskuva...
Selitin.

Harmittavasti kameran takana sählännyt Jonna ei kuviin päätynyt, mutta no can do! Sen kameralla saa muuten mielettömän kivoja kuvia. Jonna osaa ♥!


 Leffasta sen verran vielä, että joo tykkäsin tosi paljon! Kyseessähän oli Alice In Wonderland, ja käytiin katsomassa se 3D-versiona, mikä oli coolia ja toteutettu hyvin. Oon jo kerran käyny 3D leffaa kattomassa, joten tää oli semmonen must nähä 3Dnä!
Juoni liikku sinänsä ihan hyvin, mutta loppu oli vähän wtf miten tää liittyy yhtään mitenkään mihinkään. Tai siis, lopusta olisi voinut viimeiset mitä, 5-10min katkoa pois ja keksiä jotain parempaa, nyt jäi olo että joku on hieman kiirehtinyt sen kanssa. Mutta ihan mieletön visuaaliselta puoleltaan mun mielestä! Ja kaikki asut nam nam ♥




Tässä on mun Gina Tricotin ostos! Aka. rakas lepardihuppari 24,90€
PS, chillaan ilman housuja himassa justheränneenä.
Vasemmalla Minnan leikattu tucca ja oikealla... noh. Joo. (Minnan penkkariasu!)

Sunnuntaina aka. tänään aka. eilen koska kello on yli kaksitoista (ja mun pitäis olla nukkumassa) nukuin pitkään ja chillailin Minnalla, which was pretty nice! Suunniteltiin kaikkea kivaa ja puhuttiin randomisti vaikka mistä. Ja hieman Minnan otsista leikkelin.

Mutta NYT kello on liian paljon ja mulla on tässä vielä kännykän muistikortti lataamassa itteensä musiikkia, ja huomenna edessä lepardisiskoilua Riinan kanssa! Eli ensviikkoon, jollei sitten jo aikasempaankin jos saan jonkun hepulin päivittää keskellä viikkoa.

"So follow me down
Out of this town
Girl you’re moving way too slow
So follow me down, I’ll show you around
There’s a place we gotta go"


-Sasse

6 kommenttia:

oona kirjoitti...

Tää oli ihanan pitkä postaus !
1. ihanat noi sun kaverin hiukset (mustat päältä ja alta eriväri)
2. Ihania noi sun ja tän pojan kuvat !
3. ja ihana leohuppari !<3

Sasse kirjoitti...

Oona: 1. Kaverin puolesta kiitän
2. Hehe no noi oli aika kivoja mustakin 8)
3. Niin on ♥

Niklas kirjoitti...

XDXD tän pojan ♥

Sasse kirjoitti...

angstiMELONI: No just sen pojan ♥

sädetin kirjoitti...

awww ihana toi toinen sun ja niken yhteiskuva, se on ihan ku jostain leffasta! :--D awaw

mau tykkään sinu blogista :>

Sasse kirjoitti...

sädetin: Hehe joo Jonnalle propsit se on pro kuvaaja :D Kiitos! n__n