perjantai 2. huhtikuuta 2010

Stars in our eyes

Heipä hei kaikki lukijat!
Okei, ISOT pahoittelut siitä että postaukseen meni lähes kaksi viikkoa, viime viikon tiistaina oletin että kamera kosahti lopullisesti, mutta lauantaina sitä uudelleen tutkaillessa tulin tulokseen että ne patterit oli vaan päättäneet ottaa lopputilin ennen aikojaan. Eli viimeviikolta tämmöiset pari kuvaa, ihan randomilla;

Rosa teki mulle kivat kynnet ja meitsi ne lakkaili tos ykspäivä ♥Nomutta. Maanantaina chillailin koulussa jo joskus 07:15, koska tuli lähtö vähän aikaseen, joten nappailin asukuvaa siellä;

Olin aika tyytyväinen tohon asuun.

Ja arvatkaa mikä soi viikonlopun & maanantain?


Maanantaina meni koulussa pitkälti lagaillen, ja koulun jälkeen päädyin Riinan luo kattomaan leffaa, The Ring. Oon nähny sen leffan aikasemminkin, ja on se silti aika creepy, oli ensimmäinen kunnon kauhuleffa minkä joskus 11v. katoin ja jäi pienet traumat silloin! Mutta joo, leffan ja nukkulagaamisen jälkeen lähdin bussilla kotiin ja päivä oli pitkälti siinä.

En aina ihan ymmärrä noita kahta..

Tiistaina koulussa oli kivasti aamupäivänä siten, että opettajamme oma luokka värjäsi meidänluokkalaisten hiuksia, joten multa lähti kamalat tyvikasvut veks ja tuli kevättucca! Eli laitettiin tyvivärit noihin ja sit folioraitoi paljon. Oli rento päivä, chillailtiin vaan ympäriinsä siellä.
Tiiistaina kävi kans semmoi jännä juttu ku kielilävärin ottaminen! Meinas stressaa ihan lillabit siinä lävistysliikkeen ovella, mut en yleensäkää oo mikään paha stressaaja et se meni siinä. Ei sattunut lähes ollenkaan (vähemmän kuin huulilävistykset), en alkanut sössöttämään ja olen voinut syödä ihan kiinteetä ruokaa, kylläkin hyvin varoen. Kipu & turvotus lähtee jääpaloilla, suuhuuhteella, ibumaxeilla ja kylmällä vedellä. kävin lävistyksen ottamassa Lävistysliikkeessä, oli tosi asiantuntevaa ja hyvää palvelua, mukavat lävistäjät.
Tiistaina sit illemmalla hengailin vielä Niken ja Tommin seurassa, eipä sen ihmeempiä siinä sitten.

Pöllin julmasti Niken hupparin, haha!
Semmosseet tuli.

Keskiviikkona kieli ei yhäkään ollut tappokipeä ja koulu alkoi vasta 12.30, joten menin aamulla Nikelle. Sieltä sitten bussilla kouluun siskon kanssa, jonka hiustenleikkuu oli siis edessä koululla. No venytin sitä Nooran hiustenleikkuuta senverran etten enää ehtinyt tehdä mitään koulussa sen jälkeen, ja koulusta päästyämme lähdettiin Jennin ja Riinan kanssa kiertelemään vähän kauppoja. Jossainvaiheessa Jenni päätti suhata kodin suuntaan, ja me jätiin Riinan kanssa kiertelemään kahestaan, kunnes sitten päätettiin et eiköhän riitä shoppailut.

Jennin hiukset tosiaan PESIN, niissä on värjäävää punasta hoitoainetta ja sitten silver-hoitoainetta päällä (keltasuutta poistaa). Ja Jenni vaati sensuuria itelleen joten näin nyt kävi!

Torstaii oli kans aika lagapäivä, aamupäivä askarreltiin meijän ryhmäohjaajalle joka jäi nyt äitiyslomalle ja iltapäivä pestiin toistemme hiuksia & laitettiin niitä. Iltapäivällä näin Minnaa, jonka kanssa kierreltiin etsimässä kivaa pikkukahvilaa Helsingistä päätyen Picnicciin! Myöhemmin Sara vielä liittyi seuraamme ja mentiin Johtoon istuskelemaan, jolloin sitten jossainvälissä lähdin bussille ja kotiin.

Oon koko viikon kuunnel tätä!

Semmosta.
Sori vähän lagapäivitys mut nyt aivoissa tökkii nii pahasti, ettei mtn rajaaa. Ja kuolen ku tekee niin mieli suklaata mut kieleen sattuu!

"My drug of choice is adrenalin, 
like heroin, mescalin, perfection
You have to leave or else I know 

I will hurt you tonight"

-Sasse

3 kommenttia:

Alexandra kirjoitti...

sassseeeee!! noit muffinsei haluun mä! <3 ja ah i love lady gaga! hyvää musaa pistit siis!

Sasse kirjoitti...

Haluuminen on halpaa ;D Joo gaga ♥

Kahvihetki kirjoitti...

XDDD mul on ihan idiootti-ilme...mutta en silti vaadi sensuuria! ihmiset nähkööt idioottiuteni XD