keskiviikko 11. elokuuta 2010

I said I love you and I swear I still do

 Tossa on hyvä esimerkki miltä näytin ja mitä tein pitkälti koko yksinäisen viikon himassa aina kun en käynyt Nikellä.

Joo hetkeen ei oo tullu taas päiviteltyä, ja oottekin varmaan jo ihmetelly joko mä taas laiskistun ja no taisitte olla oikeassa. Päiviteltävää on ollut ja vapaita päiviä, mutta ei mitään jaksamista päivittää. Hankalaa. No joo, nyt jaan sitten viimeviikonlopun tapahtumat kahteen eri postaukseen niin ei tuu niin jumalatonta määrää kuvia yhteen postaukseen!

Perjantain asu jee. Lähettiin tosiaan Niken kanssa stadiin hengailemaan & etsimään sille vaatteita!


Eli aluks pyörittiin Kamppi-Forum akselilla ja etiskeltiin tolle vaatteita & käytiin syömässä ja bongattiin hämmentäviä juttuja (Grow up to be gay ....what?). Sit mä himoitsin tota keltasta pipoa Carlingsista (aion sen varmaan kotiuttaa jokupäivä ensviikolla) ja kaikkee muutakin mutta mä oli the rahaton tuolla, et Nikke tarjos jos jotain ostin.


No sit siirryttiin Forumista One Wayhin päin, mut matkanvarrella oli omituinen ninjaheebo Tampereelta mikä veti esitystä englanniksi. Jäätiin kattelemaan, oli vähän surkuhupaisa tapaus mutta ihan huvittava omalla tavallaan. Tossa kuvassa se hyppäs tommosen omituisen sivuvoltin ton toisen hepun päältä (joka oli nyitty yleisöstä) ketjun yli, se oli sen grande finale.


No sitten ku shoppailut oli shoppailtu, Nikke kävi Arnoldsissa ostamassa itelleen donitsin (josta mä röyhkeesti  menin heti syömään hups), josta siirryttiin Anttilan kautta ostamaan leffaliput. Siitä käytiin moikkaamassa mun protuja Kiasmalla ja kävin näyttämässä ton ihanan nauhateoksen Nikellekin, josta sitten aika nopsaan siirryttiin Tennarille odottamaan leffan alkua. Sitä ennen Nikke osti mulle Waynes Coffeesta anteeksipyyntöjääteen (en kyllä kuollaksenikaan muista mistä se pyys anteeks) joka ei varsinaisesti ollut anteeksipyyntöjäätee koska se oli luvattu mulle jo aikasemmin muttamutta.
Siitä sitten mentiin kattomaan Inception - aivan maailmankaikkeudenhuippuleffa! Oli ihan törkeen hyvä monella tavalla ja näyttelijät ja ja aaaaaaa ♥ Nojoo hehkutus sikseen, kaikki on varmaan ymmärtäny Inception olevan törkeen mahtava leffa. Right?
Leffan jälkeen pitkälti tallustettiin bussiin, siitä Nikelle ja nukkuilemaan. Että se tästä päivästä, jatkan viikonlopun tapahtumia seuraavassa postauksessa, ok?

"Do you really want?
Do you really want me?
Do you really want me
dead or alive to live a lie"

SASSE

2 kommenttia:

Alexandra kirjoitti...

henna sulle sopii NIIIIN överin hyvin toi smile,
et oikee kateeks käy!

Sasse kirjoitti...

Alexanda: Aaaaaa kiitoss! Btw hei allu tiäks onks mahollista värjää hiuskii tummanharmaaks o_O