sunnuntai 29. elokuuta 2010

remembering sunday

Heipa taas!

En nyt jaksanutkaan postaa kuvaa tänhetkisistä hiuksista - ovat jotakuinkin harmaansiniblondirusehtavat. Eli epämääräisen väriset, mut ihan näppärät. Katotaan mitä viel tapahtuu.


Asukuva joltain päivältä. Oon nyt taas aika addiktoitunu pipoihin.


Tossa viime keskiviikkona Minna oli mun asiakkaana - värjäsin sen punasia paremman värisiksi ja tumman punamustia raitoja sekaan. Tuli ihan näppärät hiukset mutten idioottina tajunnu ottaa kuvaa! Mut sit kiitokseksi Minna tarjos mulle Stockalla ruokaa ja suklaata - oli muuten ihanaa toi salmiakkisuklaa varsinkin. Tekee mieli sitä lisää.


Sitten perjantaina päivällä kävin vähän shoppailemassa Riinan vaatekaapilla ja sieltä sain kaikkea kivaaaa. Noi ihanuuskengät alimpana on lainassa, samoin toi seepralaukku, mutta aaaaaaa ♥ Myös serkku kävi meillä käymässä ja sain siltä paljon vaatteita ja pari kangaskassia.
Plus sitten perjantai oli muutenkin aika ihanuuspäivä koska Niken kanssa tuli täyteen ½v. yhdessäoloa! Syötiin herkkuja ja oltiin ja rentoiltiin ja söpöiltiin ja oli tosi kiva päivä.♥

Eilen käytiin Niken ja Tommin kanssa stadissa, ja en oikeastaan muuten ottanut kuvia kuin kaksi kuvaa niitten pelaamisesta (pelasivat jotain hassua ampumapeliä) silleen. Käytiin muuten niiden kanssa kattomassa The Expendables (ei mitään aavistusta oliko oikein kirjotettu) ja se oli varmaan paras actionmattö mitä oon kattonu - hajoilin aina vähänväliä ihan täydellisesti. Mutta siitä ei oo erityisesti kuvia, joten mulla on tänäänotettuja kuvia ostoksista:

Okei, tää ei oo ostoskuva vaan eilisen asukuva. 
Mulla oli myös mustat legginssit mutten jaksanu pistää niitä päälle!
Toi mekkoreuhkalemikälie on serkulta, Cheap Mondayn, mutta toi viherharmaa armeijaväri ei oikein houkuta joten ajattelin että värjään sen mustaksi kunhan on mustaa vaateväriä. Samoin myös valkonen sydän serkulta.

Pinkki ja vaaleansininen toppi yhteensä 19,90€/JC
Mustavalkonen toppi 7,50€/Carlings
Leopardihame 4,90€/Gina Tricot

Seepramekko 4,90€/Gina Tricot
Oikeasti se on mustavalkonen, kuva vääristää ku säätelin värisävyjä.

Mutta joo, ihan kiva reissu shoppailujen kannalta kun tuli kaikkea mukaan - harmi et noi ois kyllä tullu vielä enemmän kesällä käyttöön! Mut oikeestaan mikään näistä ei ollu taaskaan mun ostoslistalta - plus että oisin oikeesti tarvinnu kyllä legginssejä ainaki. Mutta, voivoi. Meni jo rahat sunmuut.
Pitäis ostaa vielä lähiaikoina kyllä shampoo kun loppuu pian. Apua.

Ainiin, sori tän postauksen kuvat on musta aika raiskattuja - toi mun kameran salama on kyl aika tappava tapaus... Että nii.

Mutt semmosta tällä kertaa, enskerralla jotain muuta enemmän.

"There is a limit
How much we can hurry
How far we get carried
The rain doesn't care"

SASSE

Ei kommentteja: