tiistai 12. lokakuuta 2010

1210

Tänään on mun synttärit. Taino, oiskohan se tässä vaiheessa iltaa oli, whatever. Mutta ennen ku selitän tästä päivästä, saatte parin edeltävän päivän kuvia koska no, oon tylsistyny. Saatte myös kuvaa musta ruskeella tukalla!

 Kuvia hiustenvärjäyspäivältä aka. viime torstaina. Ei se väri noissa oikee tuu esii vielä.


Sit on kuvat Erikasta ja Miasta ku värjäsin niiden tukkaa. Erikasta ei nyt ollu ennen kuvaa, mut sen tukanväri ei oikeestaan vaihtunu... Miasta vasen kuva ennen, seuraava jälkeen. Värjäsin tolloin myös Riinan pidennykset (vaikka lupasin itelleni viimeks etten enää ikinä koske niihin) ja olin ahkera.
Perjantaina tosiaan vallotin Keravan kun menin Sannalle yöksi, tuli ostettua kauhee kasa kaikkee mättöä ja sitten niitä mussutettiin ja datailtiin kahestaa! Okei tehtiin me muutaki mut no nii!No sit sain viikonloppuna suuren hepulin pistää viimein koneet kuntoon ja näin tapahtu. Ensimmäinen kuva havannoi kaaosta missä tää tämänhetkinen kone eli, ja sitä miten siitä puuttu juttuja. Toinen kuva havannoi sitte lopputulosta (voin kertoa et olin kaivannu kahta näyttöö, ah). Kolmas kuva havannoi faijan tuoman läppärin kunnostusta ja siirtoa omaan huoneeseen. Ja no, sitten on pakko laittaa kuva Nappulasta ku se halus kovin auttaa mua tässä.


No siis tää päivä, mistähän alottais. Varmaan siitä että ei ollu kovin ihmeellinen päivä sillee kokonaisuudessaan! Ihan jees koska en tosiaan pidä hälyy tai meluu yleensä synttäreistä, ei oo oikee mun lempipäiviä vuodessa. Ehkä yks hyvä juttu synttäreis on: se että päivämäärä 1210 on tosikivannäkönen. Mut niin. Menin ihan normisti kouluun, pään sisälmykset räjähti partakäsittelyn opettajan kanssa, ei millään pahalla kys. opettajalle, mutten vaa kestä. Öö sitten vähän shoppailin ja etsin Spiritstoren Seepratossukenkiä muttei ollut oikeeta kokoa! Yhyy. Mutta niistä myöhemmin.
Sitte etin Niken lahjaan juttuja ja kävin tarkistaa hinnat jne. Sitte chillailtiin Mian kanssa ja kateltiin hajuvesiä ja rakastuin Escadan Desire Me:hin joka ois aika semmonen kiva ostos tässä kyllä juu.

No, shoppailujen jälkeen Nikelle ja sitten se yllätti mut tällä hupparilla! AA! Muistatteko meinaa tän? Siit on jo IKUISUUS, ja oon hehkuttanu tota itekseni aina sillointällöin välillä JA VIHDOIN SE ON MUN. Vitsi, oon nii liekeissä tästä! Sitten Nikke oli älysöpö ja teki mulle tommosen söpön suklaakakun joka oli hyvää, vaikken yleensä kakuista välitäkään.
Sitte tänään sain aikaseks leikattua taas Niken tukan ja ja chillailin muutenkin sielä ja semmosta. Huomenna alkaa koulun jälkeen loma ens sunnuntaihin asti - wohoo!

Mutta mutta joo. Muita lahjoja sain mutsilta pyykkikorin (ai mitennii vihjaa jotain), porukoilta muutenkin 100€ (joka kylläkin oli talvikenkärahoja että saa nähä tulisko jotain muuta kivaa joskus) ja no ei muuta vielä. Eikun Mialta kiiwilusikan!

 Eli enskertaan byebye!

"I breathed in, I breathed out
Soaked the ground up with my eyes
It's hard to say a healing word
When your tongue is paralyzed"

SASSE

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei hyvää synttäriä! :D

Aw rakastan noita Niken antamia lahjoja myös! Siis söpö huppari + suklaakakkua, wtf pojat on joskus ihania?!

Sasse kirjoitti...

tanssikala: Kiitos! Ja Nikke on ihan all-time ihana, kyl se osaa olla 8D

Kahvihetki kirjoitti...

Onneksi olkoon tosiaan : DD ja vähänkö toi huppari on muuten ihana!

Sasse kirjoitti...

Kahvihetki: Kiittii ja niio!