sunnuntai 31. lokakuuta 2010

IT'S AMAZING WHAT YOULL FIND

'ellooo!
Vitsi, oon ollu ihan koomassa tän päivän sillä olin eilen koko ajan varma että on sunnuntai. No, eipä ollu ja sillee on ollu ihan mukavaa viettää täydellistä nollauspää -päivää, mm. kattomalla Sinkkuelämää 2 ja lagailemalla yleisesti sängyssä.

Voisin tähän postaa alkuun pari kuvaa viime viikolta, ennenku rupeen kertoilemaan ensi viikon suunnitelmista ja varsinkin siitä miksi Lady GaGa on yhtäkkiä kaikkialla mun ens viikossa.

Btw, seeprapaita from H&M, 19,90€

Noin.
Nyt siis siihen kuuluisaan Lady GaGaan ja ensiviikkoon. Meidän luokka on menossa ensi viikolla Helsingin Vanhassa Satamassa järjestettäville Next Gate messuille meikkaamaan ja tekemään kampauksia Roihuvuoren vaatetusalalaisten muotinäytökseen ja toiveena oli jotain Lady GaGamaista. No, mä päädyin vähän tämäntapaisiin vaihtoehtoihin:


Eli siis, teen todennäköisesti pinkin/lilasävyisen silmämeikin ehkä muistuttamaan hieman perhosen siipiä, nudehuulet, poskipunaa ja tuollaisen sotkuisen kiharapehkon. Toivon että mallilla ei olisi mikään älyttömän pitkä tukka, mutta jos onkin, niin ei voi mitään vaan yritän pärjätä sillä mitä on. Tosiaan harmittavasti saadaan vasta huomenna - eli siis päivää ennen - tietää miltä mallit näyttää ja suunnitella toteutusta. Toivon tosiaankin että kaikki menee hyvin ja että kaiken ehtii tekemään.

Toinen syy miksi Lady GaGa tai oikeastaan hänen taustatanssijamiehensä kuuluvat mun ensiviikkoon, on koska eräs tuttu tuli kysymään josko voisin napsia hänen hiuksensa Lady GaGan Alejandro -videolla näkyvien miesmallien tukan mukaisesti, kuten tässä kuvaesimerkissä näkyy;


Siksi siis myös.

Ensiviikolla on myös edessä Protuihmisten näkemistä, Niklaksen kanssa ajanviettoa, pitäisi keksiä äidille uusi lyhyet hiustyyli, ja valmistautua tekemään faijalle amerikkalainen parranajo koulussa sitä seuraavana maanantaina.
Pitäisi myös lukea fronterista värjäystunteihin liittyviä asioita.

Mutjoo, adios taas seuraavaan kertaan asti!

"Get real, get free.
If you can live with yourself 
then the rest will proceed."
SASSE

Ei kommentteja: