torstai 6. tammikuuta 2011

Leffapostaus osa 2, 11-2011. Unelmien Sielunmessu / Requiem For A Dream (2000)
Jared Leto, Jennifer Connelly, Ellen Burstyn, Marlon Wayans

Unelmien Sielunmessu on yks mun all-time favorite kans. Ekalla kerralla tää leffa oli ihan hirveän raadollinen ja lopun jälkeen tuli kauhean paha olo, mutta olin kans samalla tosi viety tän leffan jälkeen. Tykkään kuvaustyyleistä, henkilöistä, tarinan jaottelusta, niinedespäin. Tässä on niin paljon kaikkea hienoa. Kylmät väreet hyrr. Ja tän leffan soundtrak on muuten hienoutta! Harvempi tuskin on pystynyt välttämään ton Lux Aeternan. (Jos ei nimi soita kelloa, käy youtubesta ettimässä ja havaitse)12. The Ring (2002)
Naomi Watts, Martin Henderson, Brian Cox

Hyi tää taas on kauhein kauhuleffa ikinä. Joo, ei mitään pelottavuuden aatelia, mutta ensimmäinen kauhuleffa minkä oon kattonu! Aivan kamala, hyihyi, elinikäset traumat ja päätin nyt monen vuoden päästä kohdata tän leffan uudestaan ja yhäkään en kaikissa kohtauksissa pystyny kattoon. Emmä voi sille mitään että tää on karmiva hyihyi.


13. The Box (2009)
Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella

The Box on Donnie Darkon ohjaajalta leffa, ja sanotaanko että osasin odottaa vähän tämmöstä hämmentävyyttä. Vähän semmonen wtf fiilis tuli, mutten Cameron Diazista näyttelijänä oikein tykkää joten vähän silleen eeh.. Nojoo. En oikein osaa sanoa tästä paljon mitään, tuntuu että periaatteessa muistan tästä mutten sitten kumminkaan. Perusidea ihan hyvä, loppu oli vähän ?? muistaakseni.14. Inglourious Basterds (2009)
Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth

Tää oli ihan hauska leffa vaikka Brad Pitin aksentti ärsytti mua aivan suunnattomasti tässä, vaikka se tais ollakin osittain tarkotus. Vähän koomassa tuli tääki katottua, ihan hyvä muttei mulle mitenkään älyttömän mieleenpainuva leffa.15. Public Enemies (2009)
Christian Bale, Johnny Depp, James Russo

Tääkin on vähän sumussa (mikä mullon vikana ku en oo yhtään keskittynyt leffoihin), ei kauheesti muistikuvia mielipiteistä. Ihan hyvä, muttei erityisen mieleenpainuva.16. Lords Of Dogtown (2005)
Heath Ledger, Emile Hirsc, Victor Rasuk

Niklas laitto mut kattomaan tän leffan kun se tykkää tästä (skeittileffat on yks sen juttu) ja ihan hyvä tämäkin, ei myöskään mitään älyttömän superleffa mulle, muttei huonokaan.17. Donnie Darko (2001)
Jake Gyllenhaal, Jena Malone, Mary McDonnell

Donnie Darko on varmaan alunperin semmonen the-leffa kun aloin kattomaan elokuvia. Näin tän ensimmäisen kerran joskus miljoonatuhatvuotta sitten kun Minna tän mulle näytti, ja sen jälkeen oonkin nähnyt tän varmaan 15-20 kertaa. Hyvä leffa, pystyn kattomaan useempaan otteeseen uudelleen ja voi Jake on niin suloinen tässä. Vielä useemmankin kerran jälkeen en oo varma miten tulkitsen kaikki leffan käänteet, vaikka mulla onkin aika selvä visio tästä. Ehkä vielä jokupäivä oon silleen "KYLLÄ, NÄIN SE MENEE!" ja kuolen onnellisena. Ainiin, en oo vielä kattonu tota directors cuttia, ku en oo vaan jotenkin voinu. Ei vaan pysty!18. Crank: High Voltage (2009)
Jason Statham, Amy Smart, Clifton Collins Jr.

Vaikken yleensä mistään actionista tykkääkään, totesin että Crankit on kyllä ihan loistavia ja hulvattomia. Ei näissä oo päätä eikä häntää eikä mitään järkeä mutta ei se menoa haittaa, sillä nää on jotenkin emmä tiedä, loistavia! Tää toka osa kyllä toistaa ekaa osaa aika rankasti, mutta no worries koska ei tässä se juoni oo ihan niin täysjuttu. Aivan mahtavia.19. Date Movie (2006)
Alyson Hannigan, Adam Campbell, Fred Willard

Muhun ei yleensäkään uppoo mitkään kauheen ällöromanttiset elokuvat ja peruskomediat on mun puolesta aika paskoja kaikki. En ees vaivautunu ettimään kuvia tästä, ja no mun mielipiteen voitte arvella noiden kahden edellisen toteamuksen perusteella kun leffa on komedia tämmösestä treffiromantiikkamikäliegenrestä. Joo.20. Rottatouille / Ratatouille (2007)
Brad Garrett, Lou Romano, Patton Oswalt

Ratatouillen aikana tuli vähän nälkä eeh! Ihan symppis leffa, tykkäsin varmaan kyllä enemmän tästä tehdystä PS2 pelistä joka ois voinu olla pidempi ja hieman haastavampi. Mutta, aika perus disneymöhkö mun mielestä, menettelee.


SASSE

2 kommenttia:

Emmie kirjoitti...

Hei vähä kiva ku teet näitä leffapostauksia, just jees! Munki pitäis kai lopultakin kattoo toi Unelmien Sielunmessu

Sasse kirjoitti...

Emmie: Vähä siistii et ees joku tykkää!
Todellaki pitäis, herranjumala, äkkiä katsomaan kipikipi