torstai 6. lokakuuta 2011

Are you fucking down down down?

Aloo'
On tapahtunut paljon ja en oo päivitelly, sori. Koulujuttuja muchos nachos, mut nyt taas sain laiskan perseeni koneen ääreen, joten aattelin pikkusen selittää mitä oon tehny lähiaikoina.
Perjantaina tallustin Niklakselle yöksi, ja vihdoin viimein katottiin Supernaturalin 7 kauden ensimmäinen jakso.  Pienen työn ja tuskan takana senkin katsominen oli, muttaaa... At last


Tosiaan, viime lauantaina löysin itseni taas luhmuamasta töissä siivoamassa sen jälkeen kun muut oli lähteny kotiin. Noh, sain siivottua ja klippailin vähän sinettejä valmiiksi tiistaita varten.


Maanantaina suunnattiin Niklaksen ja Viivin kanssa Helsinkiin päin ensin kakkuilemaan ja sitten kattomaan Clubkickiä ja Breathe Carolinaa! Keikka oli ihan mahtava, lovin' it, David sanoi sen olleen kiertueen paras keikka. Breathe Carolina on mulle iso juttu omalla tavallaan ja oon tosi happyhappy et pääsin näkemään sen ja et keikassa oli just niin paljon intensiivisyyttä ku toivoin. Ah.


No, tiistaina olikin edessä kipeät jalat ja ryömiminen koululle, jossa toteutin Venlalle hiustenpidennysnäytön. Tälleen epäloogisesti ylhäällä jälkeen ja alhaalla ennen kuvat.


Tiistaina päädyin myös hurahtamaan ostamaan vaatteita, ja no tässäpä koko hela hoito. Ihan kaikki ei oo samalta päivältä, että on tossa jotain edellisviikon juttuja mut jooo.


Semmosta tällä kertaa, nyt nukkuun ja kärsimään pohkeiden kuolemasta!

Translation: Helo!
It has been happening so much and I've been lazy, so I just summa summarum this all in this post.
On friday I went to Niklas overnight, an we watched Supernatural season 7 first episode, AT LAST.
On saturday I lagged at work, nothing special.
On monday we went to Helsinki w/ Niklas & Viivi to eat cake and then watch Breathe Carolina's gig! Clubkick was their support there. The gig was awesome, Breathe Carolina means much to me in their own way so I was super excited to see them. And they were just awesome, I tell you! David said that it was the best gig on tour!
Yeah, but on tuesday my feet were killing me and I went to school to put hair extensions to Venla. They turned out well I think. Before pics lower and after upper, because I didin't think about that before I saved that file and was too lazy to correct it. On tuesday I also went to shopping and bought loads of stuff, though everything isn't bought on tuesday.
But that's all about that now, cya!


I gotta let it go, gotta let it go
You're my chemical, you're my chemical killer
Am I the only one?
Sasse

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olin itsekkin kattomassa breathe carolinaa!

Sasse kirjoitti...

Ano Cool! Tykkäsitkö? Ite oon sitä mieltä et oli ihan mahti keikka vaikka odottelua tuliki : D