tiistai 18. lokakuuta 2011

GIVEAWAY

Noniin eli blogin lukijamäärä meni ja ropisi rikki joten nyt arvonta edessä siis! (Oon varma et nytku postaan tän ni joku pari trollaa ja poistuu lukijoista ja sit tää näyttää iha surulliselta. Möh. No 101 teitä oli kun alotin kirjottamaan!)


Eli arvonnan palkinnoksi lähtää Schwarzkopfin BC Color Save värisuojatuotteista shampoo ja hoitoaine jotka hoitavat värjättyä hiusta ja pesevät hiusta hellävaraisemmin, jolloin väri ei peseydy pois tai haalennu niin helposti. Niiden lisäksi mukaan lähtee OSiS Shine Duster, kiiltopuuteri hiuksille, jota voi levittää kuiviin hiuksiin tuomaan kiiltoa yksittäisiin osioihin tai kosteisiin hiuksiin lisäämään hallittavuutta ja kiiltoa. Viimeisenä mukaan lähtee myös tuo moniosainen kaulakoru.

Arvonnan säännöt:

  • Jokainen voi osallistua arvontaa, mutta vain kerran
  • Mahdollisuus tuplata äänensä löytyy linkkaamalla arvonta omaan blogiin. Jos linkkaat arvonnasta blogiisi, postaa linkki tuplaukseen.
  • Laita kommenttiisi miksi haluaisit arvonnan palkinnon itsellesi, sekä sähköpostiosoitteesi.
  • Anonyymit muistakaa laittaa nimimerkki itsellenne

Arvonta päättyy 26.10.2011 klo 23:59 joten kommentit tämän jälkeen eivät ole enää mukana arvonnassa. Arvonnan voittaja valitaan tosiaan arpomalla joten älkää peljätkö kirjottajanlahjojen puuttumista.


Kaikki mukaan siis ! :)

Translation: Just talking about giveaway and it's rules!

Sasse

11 kommenttia:

nettasi- kirjoitti...

Linkkasin omaan blogiin (nettasi.blogspot.com
) ja liityin sun blogin lukijaks (: Äää no mun pitäis sen takia voittaa koska en oo koskaan ikinä milloinkaan voittanu yhtäkään arvontaa tai sunmuuta kisaa ja ois uber kivaa voittaa edes kerran jotain :D mun sähköposti on nettaj.98@hotmail.com // musta tuntuu että tää ei ollut kovin vakuuttava mutta tulipahan laitettua! :---P

Aleksandra kirjoitti...

Palkintohan on aika hieno, joten tietenmkin haluaisin sen voittaa! : )) Osallistun aina kisoihin mutta vielä lyhyen elämäni aikana mitään en ole voittanut, joten tämä piristäisi syksyä mukavasti ! : ))

nea.lindroth@hotmail.com

Laura kirjoitti...

Palkinto on aikaslailla tarpeellinen joten tahtoisin tietenkin voittaa sen, jospa arpaonni suosisi ;)

www.laura-glitter.blogspot.com

lauraamoi@hotmail.com

Yadell kirjoitti...

Palkinto tulis tarpeeseen joten kokeilenpas onneani :--)

silja.m@hotmail.fi

maiju katariina kirjoitti...

palkinto on tietenkin aivan mielettömän herkullinen mun kaltaselle hiustuotefriikille, nom! ja tuplasin mahikseni blogissa, käys tsekkaileen.

mai2460@hotmail.com

Ð kirjoitti...

Toi palkinto ois kiva voittaa siksi, etten mä oo vielä löytäny sitä omaa hiustenhoito sarjaa tai yksittäistä tuotetta, mikä sopisi just mun kuontalolle, ja tässähän on nyt mahdollisuus löytää se!

delaylaaa@gmail.com

jutta kirjoitti...

Tuo palkinto ois just täydellinen koska täältä käpykylästä lopetettiin äskettäin ainoa kauppa joka oli erikoistunu hiustuotteitten myyntiin :--D Oon käyttäny nuita Bonacure-sarjan tuotteita aiemminki ja erittäin hyväksi havaittu!

nhowg1064@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hiustuotteet tulee aina tarpeeseen, joten oikein mieluinen palkinto olisi :)

-Iitu

kuiskaa@gmail.com

Annika (axu) kirjoitti...

Yhdellä arvalla olen mukana
Palkinto on mieluisa, sillä itselläni on värjätty tukka ja olen todennut kyseisen sarjan hiustuotteet laadukkaiksi :)

T: Annika
annika@esajokinen.net

NoobaX kirjoitti...

Laadukkaille hiustuotteille on aina tarvetta! :)

evejaron@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

En yleensä edes osallistu mihinkään arvontoihin, mutta tässä on niin hienot palkinnot että pakko yrittää! Haluaisin siis palkinnon tottakai sen takia, että - kuten jo mainitsinkin - palkinnot on hienot, ja tosi käytännölliset! Mulla kun on punaset hiukset, niin pakko käyttää jotain vastaavia väriä pitäviä hiustuotteita koko ajan, vaikka kampaamotuotteiden hinnat yleensä vähän kirpaiseekin. Mutta noita olen joskus kokeillutkin ja hyväksi todennut! Ja hiuspuuterille löytyy käyttöä aina :) Myöskin koru näyttää tosi kivalta!

- Miiu

minnie-95@hotmail.com