perjantai 7. lokakuuta 2011

Obsessed with freedom of style

Rakkaat lukijaiseni, nyt olisi taas aika kurkata hiusmaailmaan.

Tässä parin värikoulutuksen jälkeen voisin mutista siihen suuntaan, että syksyn trendeinä on kappas kappas punaisen sävyt aina kuparista violettiin, lämpimät ruskeat ja viileän vaaleat. Ei siis mitään suurta ja mullistavaa värien kannalta sinänsä. Goldwell panostaa nyt juuri uusiin MAXRed punasävyihin, hiuksen kuuluu näyttää värjätyltä. Samaa voisi sanoa Schwarzkopfista, jonka Essential Collection 2 löytyy myös vahvoja punaisia ja kupareja, sekä näyttävästi värjättyjä kontrasteja. Schwarkopfilla oli myös tässä collectionissa vaaleanpunaista kerran jos toisenkin esillä! Miraculosin KC Professional collectionista löytyi taas aikasemmin mainitut maanläheiset, lämpimät ruskeat hyvin luonnollisesti. Cutrinilta kauden värejä ei ole vielä julkaistu. Wella menee suht samoilla linjoilla kuin Goldwell ja Schwarzkopf yhdistettynä!

Leikkauksesta sen verran, että Goldwell yhdistelee rohkeasti lyhyttä ja pitkää sekä leikittelee klassisen polkkamitan kanssa, yhdistelemällä siihen joko pehmennettyjä kulmia, vahvaa otsatukkaa tms. Schwarzkopf luottaa graafisiin linjoihin sekä rikottuun rakenteeseen. Lähes silmille valuvat tasaiset otsatukat on must. KC Professional tarjoaa kolme mallileikkausta - lyhyen, puolipitkän ja pitkän. Jokaisessa mallissa tuodaan esiin otsahiuksia jotka valuvat raskaasti silmille.

Summa summarum, sanoisin että ruskeita hiuksia lukuunottamatta, olisi hiusten hyvinkin tarkoitus näyttää värjätyltä. Luonnollisuudelle kyytiä. Hiustenleikkauksissa raskaat, melkein silmille valuvat etuosiot on pop ja rikotun, että sileän rakenteen yhdistely hiuksessa on myös kovaa huutoa. Sekä tietenkin pitkä/lyhyt kontrastit. Nyt on menossa aikakausi, jossa on tärkeää näyttävyyden lisäksi muunneltavuus - mitä useammalla tavalla hiuksen voi laittaa, sen parempi.

Se siitä tämän kauden trendit -osiosta. Sitten voisin esitellä pari muikeaa juttua, jotka ovat hypähdelleet vastaan!
Ensimmäisenä esittelen uudistuneen KMS Californian tuotteita:FreeShape sarja:

Uutuussarja! Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, syvähoitoaine, kaksi erilaista muotoilutuotetta ja föönauksen tehostajasuihke. Sarja saa tuoksunsa kahdesta aktiivisesta luonnonainesosasta vesimintusta ja ruusunjuurikukasta. Tuotteissa on termoplastinen polymeeri Mirustyle, joka antaa hiukselle uudelleenmuotoiltavuutta raudoilla ilman muotoilutuotteen lisäämistä.


 • Shampoo ja hoitoaine - kaikille hiustyypeille, siloittaa ja tuo muotoiltavuutta (ei kuitenkaan latista). Parabeenittomia, sisältävät UV-suojan.
 • Syvähoitoaine - karheille hiuksille vahvempaa siloitusta ja hallittavuutta, muuten samat sävelet kuin shampoossa & hoitoaineessa. Voi myös käyttää syvähoitonaamiona hiuksille tarvittaessa, kun antaa vaikuttaa pidempään kuin 2min.
 • Hot flex spray - pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin muotoilun alle. Tuo lämpösuojan joka on voimassa seuraavaan pesuun saakka. Kaikille hiustyypeille. Sisältää myös kosteussuojan. Keskivahva pito.
 • Hot flex cream - sama kuin edellisessä, mutta varsin karheille hiuksille. Heikko pito. Tämä ja edellinen tuote yhdisteltyinä ovat oiva tapa saada pörröistäkin pörröisemmät hiukset suoriksi.
 • Quick blow dry - viimeinen tuote ennen hiuksien kuivaamista, puolittaa föönausajan ja vähentää hiusten murtumista. Sisältää lämpösuojan, ei pitoa. *SASSEN MUST HAVE -TUOTE*

HairPlay sarja:

Sarjaan kuuluu shampoo ja kahdeksan erilaista muotoilutuotetta, joista suurin osa on käytettävissä sekä kuivaan että pyyhekuivaan hiukseen. Sarja saa tuoksunsa Viinirypäleestä ja piparmintusta, sekä korianterista ja limestä. HairPlay sarja on varsinkin tarkoitettu tuomaan muotoiltavuutta ja rakennetta hiuksiin. Esittelen pari tuotetta sarjasta.


 • Dry touch up - Kaikkien odottama kuivahoitoaine. Hiustuote jota voi suihkuttaa jo muotoiltuun hiukseen (esim. morning after) tuomaan pehmoisuutta ja kiiltoa hiukseen. Ei sisällä vettä, eli ei latista alla olevaa muotoilua.
 • Makeover spray - Edellisen tuotteen paras kaveri, kuivashampoon ja hiuspuuterin yhdistelmä. Suihkutetaan tyveen imemään talia ja epäpuhtauksia, suihkuttelujen jälkeen hierotaan pois näkyvistä.
 • Design Wax - Uusi hieman nahkeampi vaha joka sallii uudelleenmuotoilun. Hyvä erotteluun ja korostuksiin, joustava pito ja keskivahva kiilto.
 • Texture shampoo - Shampoo joka tuo rouheutta hiuksiin. Lyhyille, kerrostetuille hiuksille, hyvä varsinkin miehille. *SASSEN MUST HAVE -TUOTE*

HairStay sarja:

Sarjaan kuuluu syväpuhdistava shampoo, sekä 6 (+1) tuotetta. Suurinosa tuotteista on suunnattu kuiville hiuksille, ja tuotesarjan pointti onkin tukea pitkäkestoista pitoa. Sarja saa tuoksunsa Karpalosta, granaattiomenasta ja pippurista, sekä salviasta ja päärynästä.


 • Style boost - tuote pyyhekuiviin hiuksiin. Tuo seuraavalle muotoilutuotteelle kolme kertaa lisää pitoa. Sisältää lämpösuojan. *SASSEN MUST HAVE -TUOTE*
 • Anti humidity seal - Tuote, johon on sekoitettu entinen kiiltosuihke ja kosteussuoja. Se VIIMEINEN muotoilutuote, joka tuo kiillon ja luo suojan kosteutta vastaan. *SASSEN MUST HAVE -TUOTE*

AddVolume sarja:

Sarjaan kuuluu shampoo, jätettävä hoitoaine ja kolme muotoilutuotetta. Tuotesarja volyymia hiuksiinsa kaipaaville. Sarjaan tuo tuoksun Eukalyptus ja kaneli.

 • Root and body lift - pyyhekuivaan tai kuivaan hiukseen tuomeen selkeää volyymia. Suihkuta jakaus jakaukselta. 70% enemmän kohotusta. Sisältää lämpösuojan. *SASSEN MUST HAVE -TUOTE*

KMS Californialla löytyy vielä tuotesarjat SilkSheen siloitukseen ja mm pitkille hiuksille, MoistRepair hauraille, huonokuntoisille hiuksille, ColorVitality värjätyille ja vaaleille hiuksille, sekä CurlUp kiharahiuksille.
Goldwellin Stylesign tuotteista:


Stylesigneistä olenkin jo aikaisemmin jaaritellyt täällä, mutta vinkkaisin nyt nämä tuotteet vielä varmuuden vuoksi:


 • STRAIGHT Sleek Perfection - kuiviin hiuksiin erittäin hienojakoinen suoristusseerumi. Siloittaa ja tuo mieletöntä kiiltoa.
 • VOLUME Big Finish - Todella hyvä aerosolilakka.
 • TEXTURE Pump Freezer - Mieletön pumppulakka, todella hyvä pito. Jämäyttää hiukset paikoilleen. I'm lovin it.


Schwarzkopfin OSiS tuotteista:


Näistäkin olen tainnut jaaritella jo aiemmin, joten tälläistä vinkkiä:


 • OSiS Style Body Me - Todella hyvä föönaukseen tuomaan volyymia.
 • OSiS Texture Mess Up - Kunnon retro sardiinipurkki, mutta toden totta hyvinkin monikäyttöinen tuote rakenteen ja mattaisuuden luomiseen.
 • OSiS Texture Thrill - Varmaan paras kuituvaha tähän mennessä. Oon ultimatetykästynyt tähän.
 • OSiS Finish Glamour Queen - Vedetön hiuskiinne. Nostamalla hiusta ja suihkuttamalla tätä tyveen saadaan luotua tupeerausefekti ilman tupeerausta.

Sensellaista! Aattelin tekeväni jossainvaiheessa tuoteselostuksen tököteistä mitä ilman en voisi elää, mutta se myöhemmin joskus. Nyt hyviä öitä kansakunta tietokoneiden ääressä!


Translation: Talking about this autumns hairtrends (you can see the colors, even if you don't know what words mean). Then explaining about some of hair styling products, and even if you can't read the explanation, there's hundreds of sites which will have these products. I recommend them all!


Sasse

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Oi voi kun oisin rahoissani ni tulisin hankkimaan noita KMS:n tuotteita! D: btw tosi kiva postaus! lisää tällasta hiusmuotijuttua

Sasse kirjoitti...

Malla En ihemmetel, meinaa tekis mieli evakoida noi kaikki itelleniki : D Kiva kuulla ja hiusmuotijuttuja tulee kun hiusmuotijutuista on sanottavaa :)