tiistai 9. helmikuuta 2010

The games that girls will play

Sori pitkä päivitystauko, on ollu henkilökohtaisia syitä miksen ole saanut aikaiseksi (joista jotkut jo varmaan tietävätkin. Mutta ei siitä sen enempää, kuin asiaan;
  Tosiaan, sain tossa yks päivä paljon vaatteita ja tässä on pientä esimerkkiä paidoista. Muutenkin, näytin tolta tossa yksi päivä niin mietin että miksen ottaisi sitten samalla tätä kuuluisaa asukuvaa + random posetusta.


Toppimekkotsydeemi Aleksi 13
Tässä on mun uusi salarakas, aka. mekkotoppihössönmössö minkä nimestä en ole kovin varma, mutta kuitenkin, olen rakastunut kyseiseen vaatekappaleeseen syvästi. Ja niin, toi kuva on tosi söpö sovituskoppikuva minkä otin kun kävin testaamassa tota, ja en vielä tiennyt saanko sen vai en. Siis kyseisen kuvio-osan allahan on musta toppi ja silleen ja toi on vaikea pukea päälle!
Ylemmistä kuvista varmaan tosiaan päättelittekin että joo kyllä, mun tukka on muuttun (myös blogin ulkoasu paljastaa, haha), ja tarkoitus olisi saada toi.. hmh kuvassa hyvin kellertävä osa valkoiseksi. Mutta siihen menee aikaa. Ja pitäisi jo värjäillä uudestaan meinaa toi musta osio on jo aika ruskee.. Se on sitten projekti erikseen!


Random posekuva lippis päässä, jehuu.

Sitten tässä pari kuvaa eräistä leffoista joita oon käyny tässä lähiaikoina elokuvissa ihan tsiigailemassa...
 
  
  
 

Tunnistitteko? Ei kovin vaikeat noi alemmat ainakaan. Tosiaan, Sannan kanssa käytiin joskus vähän aikaisemmin katsomassa Avatar (3D) ja tänään katsottiin Sherlock Holmes. Molemmat hyvä, Avatarissa rakastuin siihen luotuun maaimaan ja kaikkeen muuhunkin, ja Sherlock Holmes oli ihan loistavaa viihdettä mun mielestä. Henkilöhahmot jee, ja sit kaikkien niiden tehosteiden käytöt oli kivoja.

Mutta hei,  nyt on pakko lopetella postausta tähän, sillä ihan oikeasti kuolen pian johonkin univajeeseen kun oon menny tässä n. kolme päivää 4h yöunilla yhteensä. Jehuu.
Ja niin muuten, sain työharjottelupaikan Itäkeskuksesta. Vähän jännää ja pelottavaa samalla mennä sinne, pelkään että onnistun jossain vaiheessa pilaamaan jonkun elämän!

Mutta hei; miltä hiukset ja vaatteet näyttää, ootteko käyny kattoos leffoja lähiaikoina, ja jos ootte niin mitä suosittelette?


"She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you"


- Sasse

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

LUOJA MITEN IHANA TUCCA ;-; ! tappaisin tuollaisten takia, yliseksyt.

Sasse kirjoitti...

Jenni: ja senkun värjäämään ja leikkaamaan :D

Oona kirjoitti...

Aiaiaiai ihana banneri ! Rupesin lukemaan sun blogia puolestani (-: ♥ ihana ulkoasu muutenkin ja omistat ihanat hiukset ja vaatteita !

Sasse kirjoitti...

Oona: Kiits, oon kyl nyt ihan tyytyväinen ulkoasuun, väsäilin sitä aika pitkään. Ja muutenkin kiitokset ja lukijat on aina ♥