lauantai 20. helmikuuta 2010

Is it getting hot in here or is it just me?

Voisin postailla näin tylsyyteni kunniaksi jotain bändeistä mitä kuuntelen. Oon kyllä tosi huono selittämään musiikista mitään, mutta tsiigaillaan jos saan jotain fiksun oloista tekstiä edes aikaseksi!

Alotetaan tässä parin kuukauden sisällä varmaan soitetuimmasta bändistä;
Picture from last.fm

Kuka tunnistaa?
3OH!3n pojathan ne siinä. Joo, oon kuunnellu niitä tässä ihan sairaan paljon ja jostain syystä en vaa kyllästy noihin biiseihin millään, mikä tietenki on aika oleellinen asia jos kuuntelee vaan yhtä levyä jatkuvalla soitolla. Mutta! Tykkään silti vaikka hmm tää poikkeaa aika paljon siitä millasta yleensä kuuntelen. Kai. Tai ainakin ennen poikkes.

Joo, sitten youtubesta samplebiisiksi saatte 3OH!3 - Starstrukk ja tää on se versio missä se Katy Perry ei hoilaa, meinaan siitä versiosta en tykkää kyllä yhtään!


PS // Useet voi olla kuullu ainakin sen 3OH!3 - Don't Trust Me biisin. Se ei oo kovin hyvä. Tai on sekin, mut ei ei, muut on parempia.

******
Picture from last.fm


Jep, Eyes Set To Kill siinä.
Hommasin tätä joskus Nikelle kuunneltavaksi, ja sitten jossain vaiheessahan se pomppasi koko musiikkikirjastoa kuunneltaessa esille sieltä, ja kuuntelin vähän tarkemmin että mistä on kyse, ja nyt oon ihan koukussa tähänkin.

Sampleksi saattee biisin Give You My All, koska oon ihan heikkona aina herkkisbiiseihin, ja tämmöset vaa on sellasia joita kuuntelen aina silleen "tää tyyppi ymmärtää mun oloa ♥" .... tai sitten ei! Mutta kuitenkin. Oon heikkona herkkisbiiseihin.


******
 Picture from last.fm

...okei tästä syyllistän vahvasti Nikkeä!
Bring Me The Horizon siis. Ja joo, Niken musiikit on aika vahvasti manipuloinu mut kuuntelemaan tätäkin, huomioonottaen että hengailen senkanssa suht paljon ni sitten ku se kuuntelee jotain ni aika pitkälti kuuntelen sitten minäkin. Tai ainakin jos ollaan niillä.
Tää on sillain jännä tapaus, koska alunperin en diggaillu oikeestaan yhtään tästä. Kaikkeen tottuu tai jotain?

Sampleksi saatte Bring Me The Horizon - Suicide Season, koska joo. Te luittekin ylempää niistä herkkisbiiseistä, eikös? No, tää toimii varsinkin angstisiin herkkisbiiseihin. Haha oon heikko!


******
 
Picture from last.fm

Dead Poetic on nyt kyseessä!
Joo tää on ollut randomsoitossa jo pidempään, mutta nyt taas iskee silleen fiksummin enemmän. En tiedä. Tykkään parista biisistä tosi paljon, mut taas sitten on kans niitä jotka on okei, muttei jää mieleen. Mut ihan hyvää silleen mp3-sekoitukselle-ihan-sama-mitä-soi-tyylillä. Ja sillattiis!

Dead Poetic - Self Destruct and Die on samplena, ja nojoo nyt en jaksa edes mainita edellisiä. Vitsi tykkään tosta kertosäkeestä!


******

Joo eiköhän siinä ollut taas tarpeeksi asiaa yhteen postaukseen!
Tosiaan, kuuntelen myös PALJON PALJON muutakin, mutta nää on nyt olleet aika tehosoitossa mun mp3sella. Se on tosiaan vaan 4giganen, että en pidä siellä ns. "turhaan" mitään. Jos kiinnostusta mun musamausta löytyy, tsiigailkaapa sassemon @ last.fm meinaan siellä näkyy mitä oon kuunnellu. Huomioikaa kuitenkin että se kuinka paljon mä olen kuunnellut mitäkin, ei tarkoita sitä kuinka paljon tykkään bändeistä, koska elä pitkälti sellaisilla musiikkiaalloilla. Mulla on kausia milloin jokin on ihan sairaan hyvää musaa, ja seuraava kausi milloin se ei ole todellakaan yhtään hyvää.

Loppuun heitän nyt pari biisiä joihin rakastuin palavasti tässä eilen viimeistään:


Mutta, postailemiseen, Nikke ja Tommi tunkeilee meille huomenna syömään ja riehumaan niin jos sieltä tulisi jotain mielenkiintosta postausmatskua. Plus tietenkin kuvailtiin Niken kanssa yhteinen videopostaus, että sekin tulee esille jos se onnistui mitenkään fiksusti!

"If you be my star
I'll be your sky
You can hide underneath me and come out at night
When I turn jet black and you show off your light
I live to let you shine
I live to let you shine"- Sasse

Ei kommentteja: