lauantai 15. toukokuuta 2010

Squeaky swings and tall grass

Nyt on ollut aivan ihana sää, oon hehkuttanu siitä about jokapaikkaan, ja on ollut ihan mielettömän kivoja päiviä!

Torstaina asun kannalta oli väripäivä! Noiden lisäks oli limenvihreet tennarit ja Niken lila huppari sen aikaa ku sitä sieti pitää. Mun pitäis kyllä pestä toi peili jo vaan siks että se on paskanen ja toimii mun yleisimpänä asunottokuvauspaikkana.


Torstaina oli taas auringossamakailu-muutenvaan-hengailua med Nikke, Tommi, Hemu ja ja öö Noora(? anteeks en muista nimiäää) ja sitten iltapäivällä palloiltiin Niken, Tommin, Eeliksen ja Essin kanssa. Ja ihan loppuillasta päädyttiin Niken kanssa hengailemaan Jonnalle, jossa paikalla myös Milli & Ville! Illalla oli cooli ukkonen, oli ihan törkeen hienoa, tykkään katella kun ukkostaa.


Noilla vaatteilla pysty aamulla olemaan ihan hyvin, mutta koulusta päästyä meinas iskee lämpöhalvauskuolema, ja päivän mittaan vaatteet vaihtu ja vähenty.

Kampissa jaettiin tota omituista Dr. Oetkerin Vadelmajellyjuttuu, tosi omituista hyytelömömmöö jota oli outo syödä.


Perjantaina mä jouduin kouluun - kyllä kuulitte oikein, meillä oli koulua, asiakaspalvelua 8-12. Tein yhden leikkauksen, jonka jälkeen menin Jennin kanssa kaupungille ja siitä sitten Nikelle - H&Mstä tarttui yksi kiva juttu mukaan mutta siitäpä vähän myöhemmin sitten. Nikellä me oltiin vahtimassa sen siskoa, joten otettiin siinä aurinkoa (josta oli kuvia, mut olin melkoepäedustava niin ette auringonpalvonnasta sitten kuvia nää) ja kuunneltiin musaa ja puhalleltiin saippuakuplia, ja no jouduttiin leikkimään piilostakin sitten yhdessä vaiheessa.

Mutta nyt kutsuuuu ulkoilma mua joten sinne siis, hyvää viikonloppua kaikille, lämmitelkää auringossa ja hyvässä säässä kun sitä nyt on!

"God bless the daylight
The sugary smell of springtime
Remembering when you were mine
In a still suburban town"


-Sasse

PS // 32 lukijaa, aika huisia, kiitokset kaikille! ♥
PPS// Miks photobucket vihaa mua, tää ois ollu jo vaik kuin paljon aikasemmin valmis jos noi kuvat suostuis lataamaan oikein.... Eli siis kirjotin tän aamulla, mutta joo, saatte tän päivityksen näkymään kunhan meikä saa kuvat toimimaa.
PPPS// Nyt vihdoin, klo 10 ILLALLA, n. 12h tän postauksen kirjoittamisesta, kuvat toimii ja niin edespäin. Mutta tänään hengailin Niken kanssa ja tein sille uuden layoutin, check it out! Pitäis vielä kunnon headerkuva nappaa ni kaikki ois perfecto!

Ei kommentteja: