sunnuntai 2. toukokuuta 2010

I don't wanna live without you

Helou! Mulla oli tavotteena päivittää viikon jokainen päivä, kuten varmaan huomasitte, mutta perjantaina pienten teknisten vaikeuksien kanssa en saanut alkupäiväpostausta aikaiseksi, ja sitten olenkin ollut menossa siitä illasta tähän asti. Ei anneta sen kuitenkaan haitata!
Ihan näin pieni gallup tähän alkuun: Mitä mieltä olitte tästä tiheemmästä jokapäiväpostaus-teemasta? Toimiko paremmin kuin viikottain postaukset? 

Mutta, siirrytään siis tästä sitten perjantaihin!

Eli perjantaina mentiin pitkälti tolla asukokonaisuudella + Rosa meikkas mun silmät!

Sit vähän Jennin kanssa käytiin pukukopissa *krhm*...

...kävin siis tosiaan kiristämässä sille ton korsettitoppihärpäkkeen kunnolla päälle.

Oon tyylikäs ku mikä!

Riina ei ollut samaa mieltä. Riina oli myös hyvin glitterinen.

Perjantai-ilta meni sitten juhlistaen vappua med nurkkis aka. Ville, Teemu, Henkka, Ässä, Milli ja Jonna! Melko riehakkaissa tunnelmissa mentiin, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.


Lauantaina olinkin pitkältä tännäkösenä liikenteessä, ja tää on ainoa kuva minkä lauantailta sain aikaiseksi otettua. Tosiaan, kaiken siivoilun sunmuun jälkeen lähdin hirveellä juoksulla kohti Helsinkiä ja Protutiimin tapaamista! Helsingistä sitten päädyin Tuomarilaan yhden tiimiläisen luo n. klo kuuden aikoihin, ja siellä vietettiin ilta suunnitellen ja hengaillen.

Btw, katottiin aamulla Teemun ja Villen kanssa Paavo Pesusieni -leffaa tms. ja voin kertoa ettei ollut ihan mielenterveydelle sovelias elokuva semmosessa aamulagauksessa. Hyrr David Hasselhoff......

Tässon sit hieman epäselkeetä kuvaa mun lauantai/sunnuntaiasusta. Näytän urpolta...

Eli tosiaan nyt tänään, sunnuntaina, lähdin about 12 maissa Tuomarilasta suuntaamaan tänne Nikellepäin! Sinne päästyäni oltiin siinä hetki Nikellä, ja sitten lähettiin pyörimään Tommin seuraks keskustaan, jossa sitten pitkälti meni koko päivä.

Otettiin Niken kanssa _taide_kuvia_

Kyllä ala-asteelaiset tietää.

Oltiin leikkimässä ala-asteen pihalla, nostalgiaa! ♥

Rakastan tota poikaa

Tommi chillaili

Kuvitelkaa tähän kuvasarjaan semmonen länkkärifiilis!

Mut joo, tänään oli ihan überloistavankivaa, olin ihan älyttömän ilonen varsinki tästä päivästä, vaikka meinaski tuulla vähän kylmästi. Nyt mua väsyttää ja huomenna on tääs koulua, eli postaus loppuilee tähän silleen pikkuhiljaa, chillailen ite täällä Lifehousen tahtiin!

" 'Cause I want nothing more than
to sit outside Heaven's door 
and listen to you breathing,
Is where I want to be."


-Sasse

3 kommenttia:

Malla kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Malla kirjoitti...

Oh wait olin jo rageemassa loukkaantuneena että oot unohtanu mut, kunnes huomasin että soli iiihan pienellä ja iiihan tummalla reunassa. :D<3

Sasse kirjoitti...

Malla: haha näin sun ragetekstin 8D Sielläpäs sinä, niin tummalla näkyy kun ootte linkattuna!