maanantai 26. huhtikuuta 2010

Eternal lights, I feel all right

Aattelin nyt ahkerasti ottaa itteäni niskasta kiinni ja päivittää tänään jo tästä päivästä! Haha oonpas ovela. Oon muuten kuunnellu nyt jo hetken tässä Husky Rescuee tänään, en muistanukkaa että tää musiikki on näin.. rentoa? Rauhotti aika paljon, mulla oli joku ihme olo hetki sitten päällä.

 Tämmöstä tänään siis. Oli hiuskriisi/aamulla-15min-aikaa-ennen-lähtöä -päivä eli pysyttelin tossa pipon alle piiloutumisessa pitkälti koko päivän.

 
 Sensuroin Sannan naaman koska uskon ettei se ois arvostanu sen kaunista ilmettä ♥

Näin meillä tää koulunkäynti, tytöt otti vähän lepoo.

Harjotusföönaus vielä ennen taitonäytettä, ihan ok, ei vaan tarpeeksi sileä.

Tänään koulussa oli koko päivä kampauksien tekemistä, tehtiin föönauksen taitonäyte (mistä en sitten tajunnut ottaa kuvaa, idiootti...) ja yks rullakampaus. Se mun rullakampaus oli kyllä mun mielestä aika säälittävä näky, ja harjotuspää näytti yhdessä vaiheessa OBH Nordican Volumaster-naiselta ("This is no you"), tietänette että miltä se sitten näyttää.

Ignooratkaa fakta että näytän joltain Nuuskamuikkuselta ja tsiigatkaa mun uutta kesäkevättakkia! ♥ Erikalta ostin 10€, jees.

Kotiin tultuani ennoo tehnyt mitään jännää aka. en oo ottan kuvia, söin ja luin ja nukkulagailin. Nyt mulla on kylmä ja päänsärkyä joten päivityksen tekstiosa jää oikeasti aika säälittävän pieneksi.

Huomenna sitten enemmän ehkä!

"Sleep tight tiger - sweet dreams till tomorrow
I love you first thing in the morning
The day time, the night time when the angels are calling"


-Sasse

PS // Alatteks ymmärtämään mun kriisiä siitä et mun naama vetää ittensä ihan ihme ruttuun ku kamera tulee esille? Kattokaa nyt noita mun ilmeitä!

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Husky Rescue on kyl hyvä! :>

Sasse kirjoitti...

Sanna: Jepjep, unohdan sen aina välillä ja sit aina positiivisesti yllätyn kun löydän sen uudestaan 8)