sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

HELP WITH CAMERA

Näin, päätin tehdä toisen postauksen ihan tälle, mutta:

Alkaisin tarvitsemaan uuden pokkarikameran, ja tarvitsisin teidän apua. Mikä merkki on hyvä, mitä ei ehdottomasti kannata, yms. Kameran pitäisi olla pitkälti sellainen yleis-kuvaan-kaikkea-hyvä, ja halpa.

(hyvä&halpa jutusta tiedän että silloin pitäisi ostaa kaksi kameraa if u know what I mean, mutta niinkuin abouttsabout)

Eli otan ehdotuksia mielelläni vastaan, koska, no niin. Tietenkin olisi fiksua hommata se järkkäri, mutta musta tuntuu että täällä ei ihan sitä nyt tueta rahallisella kannalla suoraansanoen.

Kuka tahansa on avuksi! Joten kaikki vaan kertomaan omia kokemuksia eri kameroista, en mä edellytä mitään kameranörttiyttä, jos joku kamera on sun mielestä osoittautunut hyväksi, kerro ihmeessä. 

Apuanne kaipaava,
Sasse ♥

9 kommenttia:

angstiMELONI kirjoitti...

odotas vaan ku jemina bongaa tän... XD

Sasse kirjoitti...

angstiMELONI aka. Nikke: no mikäs siinä. 8D

emily kirjoitti...

Nikke shut up :D

Ennen kun lähden enempää selittelemään niin ootko hakemassa ihan normaalia digikameraa vai "superzoom"-kameraa? Normaali digikamera on esimerkiksi Canon Ixus 200 IS(mahtuu taskuun, kompakti kantaa ja kaikin puolin vaivaton kaveri) ja superzoomkamerat(tunnetaan myös puolijärkkäreinä) on taas esimerkiks PowerShot SX1 IS'mäisiä(iso runko, ei mahdu normaaleihin farkkutaskuihin, zoomaa pidemmälle kuin taskupokkarit...).

Sen verran voisin auttaa sua karsimaan noita kameroita sanomalla että älä missään nimessä osta Lolympusta, Sonytkin on usein aika kyseenalaisia.

linnea kirjoitti...

kiva toi sun header :)

Sasse kirjoitti...

emily: no ihan normipokkaria veikkaisin koskaaaa puoljärkkäreillä no mitäpä mä jollai hullulla zoomilla 8D Pääperiaate ois niinku siedettävä kuvanlaatu ja semmosta.

linnea: tack tack 8)

Sanna kirjoitti...

Oo, tykkään kauheesti noista sun lävistyksistä ;D Ite oon ajatellu myös spidereitä sit kun joskus sattuu olemaan rahaa.

Canonin pokkarit on yleensä tosi hyviä.. Mut älä osta Sonyn, sillä ne menee aika helposti rikki, ja se tarkennus vammaa aika paljon. :--)

Sasse kirjoitti...

Sanna: Kiitos 8)
Okei, Canon on alkanut kuulostamaan aika vakuuttavalta!

sanna kirjoitti...

Jep, itsekkin suosittelen Canonia jos olet pokkari kameraa etsimässä! Itselläni on Canon Powershot G10, jota voisin suositella (hieman ehkä hintava, en tiedä mikä on ihan täysin 'halpa' :-D) koska se on vain vähän isompi kuin normaali pokkari (ei mahdu kunnolla taskuun yms mutta on kevyt ja menee laukussa mukana) muttei kuitenkaan ihan järkkäri. HD-laatuisia kuviakin lykkii ulos itestään, itse olen ainakin ollut ihan 100% tyytyväinen. Voinut jopa hinnatkin laskea kun G11 on myös ilmestynyt, itse aikanani ostin sen uutena. :-)

Sasse kirjoitti...

sanna: Okei, kiitos infosta, kuulostaa aika hyvältä!