tiistai 27. huhtikuuta 2010

I see your smile in the stars

Hei 31 lukijaa, siistii! Tykkäääään teistä ♥

Tänään en ollu koulussa, joten ei tuu mitään koulusettii. Tiiän että ne teki kampauksia siellä taas ja silleen, huomenna ehkäpä siitä taas enemmän?

Koin jotain suurta tarvetta kuvata laukkuni sisällön. Näkyvissä siis Harakkapoika-kirja, lompakko, kuulokkeet, naamarasva, lakka ja meikkipussi.
Onpas "oi olen niin söpö" -asukuva, haha.

Mutta joo, menin tossa iltapäivästä keskustaan odottelemaan että Nikke ja Tommi pääsee koulusta - en jaksanu himassa laittautua joten suuntasin kirjastoon istuskelemaan ja poseilemaan & laittautumaan. Aika huvittavaa sinänsä, mutta mikäpä siinä kun on hyvä valaistus, rauhallinen paikka yms yms! Raahauduin tosiaan siltä sitten lähempänä puoli kolmee tonne niiden koululle päin ja lähettiin siitä sitte Tommin kautta Nikelle...


...kattomaan leffan Lords Of Dogtown! Tykkäsin kyllä, oli ihan nice ja semmoi, mutta ei ihan tarpeeksi ns. "mun leffa" että ois noussu oman listan suosikkeihin saakka. En kyl mitään kovin järjestelmällistä listaa pidä, mutta on mulla semmosia leffoja jotka mainitsen usein lempileffoja kyseltäessä.


Mentiin sitten sen leffan jälkeen keinumaan puistoon, ja kyllä Nikkekin oli yhä mukana ja otinkin noista kahesta kuvaa missä olivat molemmat keinuissa, mutta on pakko sanoo että molemmat pojat oli vähän epäedustavia niissä kuvissa, että oisin varmaan Niken blogista löytänyt "the-jäätelökuvan" sen jälkeen (the-jäätelökuvahan on siis yksi kuva meidän stadireissulta, joka on aivan hirveä ja jostain syystä Nikke on kiintynyt siihen ihan sairaan paljon ja oli jo julkasemassa sen blogiinsa.)

Illalla kotiomennessä oli ihan siisti auringonlasku.

Mutta, se tästä päivästä ja sillee! Ainii, meillä oli Niken (ja Tommin......) kanssa 2kk päivä, aikas jännää. ♥

"You gave me hope amidst my sorrow
May it be tomorrow, that I can love again
And in return for what I’ve borrowed
Be with you tomorrow and until the end"


-Sasse

2 kommenttia:

niksu kirjoitti...

no hetken katoin et HEI MISSÄS MÄ OON ;___;

Sasse kirjoitti...

niksu: :D joo se on vaa tää pelko siitä thejäätelökuvasta.