maanantai 13. kesäkuuta 2011

THE CAKE IS A LIE

Tadaa!
Tästä päivästä on selvitty kunnialla, vaikka ilma näyttikin viileää ja sateista. Kuten uhattiin, käytiin Suomenlinnassa Viivin kanssa (ei kyllä uitu, daymn).


Lauttamatka oli suuri ja jännittävä. Ehkä hienompaa oli eksyä oikeisiin kulkuvälineisiin kun Pasilasta lähdettiin suuntamaan sinne.


Kuitenkin, Suomenlinnan alueelle saaristoon minnelie päästyämme oli aika aloittaa turisteilu; löysin muunmuassa vanhoja arkkivihollisiani Kanadanhanhia poikasineen paikanpäältä. Sekä kukkasia. Alue oli kyllä ihan loistokas kesäpäiväpiknikille!Helsinkiin kun päästiin takaisin päätettiin turistimeiningeissä poseilla Senaatintorilla. Matkalla seuraavaan kohteeseen kuitenkin satoi vettä......ilmeistä päätellen se ei haitannut yhtään päämäärän huomioonottaen. Suunnattiin siis Fredan Kakkugalleriaan Kakkubuffettia varten. Siis, söin paljon kakkua, join hyvää mansikkamehujuttua, ja lueskeltiin Viivin kanssa British Vogueta. Voiko elämä hienompaa olla? Neljän kakkupalan jälkeen luovutin (kuulostaa vähältä mutta yrittäkääpä ite) ja Viivi urheesti närpi vielä varmaan viidennen kakkupalan yhteensä eri kakuista.


Kakkugallerian jälkeen lähdettiin Itään treffaamaan Niklas ja Matias (käytiin me parin hiustukun, Kicksin ja Inglotin kautta mutta kuitenkin...) ja siitä päädyttiin loppujenlopuksi Kaisaniemen Roberts Coffeeseen juomaan kahvia ja syömään (tai no, muut joi kahvia, minä jääteetä ja me Viivin kanssa vaan syötiin...), josta suunta liikkui kohti kotia.


Viimisenä asukuvaa á la Suomenlinna! Nyt jumituin tekemään tän postauksen vaikka paljon muuta piti saada aikaan. No can do, cya next time!

Translation: Sry no word-to-word translation this time. But today we visited Suomenlinna with Viivi and later went to Kakkugallery to eat some cakes (Cakebuffet you see). Suomenlinna was cool and would be a rly nice picnic place when it's warmer - it was very windy and kinda cool when we were there. Cakes tasted awesome, I ate four bits.
After that we went to Itäkeskus to fetch Niklas and Matias and from there we headed to Kaisaniemi's Roberts coffee to eat and drink. About 7pm we left Helsinki and now I'm home. Last pic is my outfit today. But see ya later alligator!

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust
Sasse

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikset käytä enää sun huulikoruja? :< ja onko muuten Niklaksella enää blogia?

Sasse kirjoitti...

Ano Otin pois korut kun toinen puoli oli kipee ja vammaili kokoajan, vaikka ne oli lähes kaks vuotta mulla. Niklas lopetti bloginsa aikoja sitten motivaatiopuutteen takia!

Kirpeys kirjoitti...

Onpas minulla komea poikaystävä! <3 : DDD
Terveisin Kirsikka

Sasse kirjoitti...

Kirsikka Poikaystäväsi ja minä taidetaan jakaa samanlainen 'naama-ruttuun-kameran-edessä' -syndrooma, ja pelkään että se on erittäin vakava ja pahanlaatuinen. Näinollen ehdotan ettei meille kummallekaan tarjota mahdollisuuksia esiintyä kameran edessä.

(: DDD Matias on aika herpderp)