maanantai 27. kesäkuuta 2011

Flowing forward

'alo!
Nyt pistän pari kuvaa, kun ajattelin että voisin kertoilla mitä kuuluu ja kuului ennen juhannusta. Juhannuspostauksesta tulee kuitenkin niin hiton pitkä, että jaan postaukset kolmeen: ennen, juhannuksena, jälkeen. Jne. Taas on kuitenkin jo lähes kymmenen päivää mennyt postailusta joten ajattelin että on suotavaa antaa teille jonkinlaista kuvamateriaalia viimepäiviltä!


Eräänä maanantaina löysin tieni Niklakselle Viivin kanssa, katsomaan Sex Driveä ja syömään mansikoita. Ostin myös Seppälästä yhden jutun, jonka näätte myöhemmin!


Sitten eräänä päivänä oli kukkamekko-polvisukka-söpötyttöpäivä koska pakkohan kukkamekkoja on joskus päästä käyttämään. Ja tietenkin säätilakuvat ja taiteellisen vesipisarakuvat täytyy löytyä jokablogista. Ja tein jääjugurttia jäätelömasiinalla joka on äidin turha mutta superhyvä ostos!


Sitten Niklas tartutti mulle Barcelonalaisen flunssan mikä oli periytynyt Viiviltä, ja tietenkin oon kuitenkin ollut töissä as se ei ollut ihan niin kamalan kaamea flunssa alkuviikosta.


Keskiviikkona sain elämää randomimman ananastoimituksen työpaikalle by Niklas, ja hämmennyin täydellisesti kun tää edellämainittu kopla saapuu duunipaikalle ananaksen kanssa ja kysyvät minne ananas laitetaan. Ananas meni laukun viereen ja sen selittämättä kopla pakeni paikalta. No, ainakin mulla oli ananas.

Nyt hyvää yötä, ei mikään paraslaatuinen postaus mutta jotain kuitenkin! Adios! Palaillaan sitte juhannusmerkinnän parissa!

Translation: Sorry, I'm tired so I translate as fast as I can. I put couple of pictures from time before Midsummers Eve (/Juhannus) so that post wouldn't be so long. And there's going to be post about the time after Midsummer party.
One day we went to Niklas to watch Sex Drive and eat white chocolate & strawberries.
One other day I used flower dress and looked girly. Plus weather pictures. And I made frozen yoghurt with our ice cream machine.
Niklas infected me with flu from Barcelona (which he had from Viivi) and I've been @ work that whole week of course.
Wedensday I got an pineapple. It was very random, I was working and then these two just pop up like "where we put this pineapple?" then put that next to my bag and left. No explanations. Random.
But now goodnight 'cause I'm fucking tired, so adios! Next time Midsummer party pics!

All they say it's how you've changed
Everyday I stay the same
So you can keep the necklace that I gave to you
I'll keep the shitty tattoos
Sasse

Ei kommentteja: