lauantai 18. kesäkuuta 2011

Lempiblogit pt. 4Vilun blogi on syötävän söpön näköinen, kuten omistajansakin! Vilun hiukset on ihanat, ja olen koukussa kys. blogiin muutenkin. Vilu harmittavasti päivittää vähän verkkaiseen tahtiin, mutta ei oo niin justiinsa ainakaan mun kohilla.
Vilu's blog is so cute that I could eat it (just like it's writer)! Her hair is wonderful and I'm kinda addicted to this blog anyway. It's kinda pity that Vilu updates so little but it's not end of the world to me. Blog in Finnish.


Rakastan rakastan Kertiin blogia ja kuvia. Aivan ihanat värisävyt ja mielettömät kuvat muutenkin - lukuunottamatta faktaa että Kerti itsessään on ihan järkyttävän kaunis. Blogi on englanniksi (jos oikein muistan, neito asuu Virossa).
I love I love Kerti's blog and pictures. The shades in pictures are just pure gold and pictures are too - she even herself is so pretty I wanna cry. And she knows how to draw. And she lives in Estonia. This blog is in English.


Angien blogi on myös hunajaa jos kuvia ja suloisuutta katsotaan. Ihan mielettömän sympaattinen. Ei tätä voi selittää mitenkään, menkää ja lukekaa niin ymmärrätte.
Angie's blog is also pure gold if you look at the pictures and cuteness. So sympathethic. I can't explain, go and check it out! This blog is in Finnish.


Viimesenä muttei vähäisempänä Viivin blogi! (Pahottelen Viivi kuvavalintoja, en vaa kuvien ettimishetkellä keksinyt mitään fiksumpaa) Kuten kaikki on varmaan huomannut, on Viivi ilmestynyt silloin tällöin mun blogissa lähiaikoina, nyt kun ollaan tutustuttu. Noh, kuitenkin, asiaan: Viivin blogi on visuaalisesti nätti ja postaukset sunmuut on selkeitä. Kuvat on nannaa, koska ovat hyvälaatuisia. Paitsi, nainen, pois siitä peilin edestä ottamasta niitä asukuvia!
Last but not least Viivi's blog! As you may have seen she has featured my posts lately. Anyways, Viivi's blog is visually beautiful and posts etc. are very clean and neat. Her pictures are good-quality! In Finnish.


Sasse

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Aaa näistä sun lemppariblogipostauksista löytää niin huippuja blogeja luettavaksi!

(Psst, jos sulla on aikaa joskus niin ois kiva lukee taas blogin muokkaukseen liittyviä ohjeita! Mua esim kiinnostas ton kuvakkeen vaihtaminen mikä sulla on sateenkaari!)

Sasse kirjoitti...

Henna That's supercool koska nää blogit ansaitsee lukijansa! Teen blogimuokkausjuttuja varmaan lähiaikoina, kunhan ehtiijaksaa.