sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

And all you see is where else you could be

Okei, mä oon tyylikkäästi taas miettiny koko viikon että voisi tehdä postausta nyt ja kuinkas kävikään, nyt on lauantai ja siitä viimepostauksesta on taas lähes viikko; en selvästikään vaan osaa saada aikaiseksi. Noh, nyt taas kilometripostaukseen kuvien kanssa (kyllä, nyt taas kamera ollut messissä), mutta ensin pari juttua tähän;

Todella kauniita & hienoja kuvia liittyen Eyjafjallajökullin tulivuorenpurkaukseen!


Erikan nettikirpparilla saa vielä huomiseen (/tän päivän loppuun) asti huutaa takkeja, siellä on vaikka mitä kivaa (ja H&Mn harmaa takki taitaa kotiutua mun luo! ♥)

Sitte pari tällä hetkellä mun blogilempparia:

Why we love life - Jereoliver
Tykkään Jeren lisäämistä kuvista, lyhyistä teksteistä ja blogin yksinkertaisuudesta.

We are sharing secrets - Vanamo
Vanamon lisäämät kuvat myös ♥, blogin sivupalkissa tosi upeita juttuja, visuaalisesti mun mielestä aivan upee blogi!

Kaikkiin sivustoihin pääsee klikkaamalla kuvia!

**** 


Mutta sitten siihen päivitykseen, saatte ensin toissaviikon kuvat yhdessä kasassa (aka. kuvia mitkä liittyvät viikkoon, milloin hylkäsin kameran koululle!);

Eli tossa on kuvaa mun ja Erikan torstaiseikkailusta, Riinan kanssa torstai-iltapäivähengailusta ja perjantain asusta & permanentinteosta.


Maanantaina oli tarkotus näyttää fiksullta (ilme ei oo ihan samaa mieltä...) ja jalassa on Sannalta saadut tennarit!

 Kuten näätte, me koulusta hieman törkeesti lähettiin viettämään vapaa-aikaa stadiin maanantaiaamuna. Noh, aina ei jaksa olla ahkera. Ylhäällä näkyy vähän ostoksia (rusettisormus! ♥) ja sitten noh näiden rakkaiden seuralaisteni kuvia. Huomatkaa viimeinen kaunis "oh la la Parìs!" - kuva.

Ahkerasti kuitenkin iltapäiväksi palattiin föönaamaan, pitää vielä kyllä hioa tota föönausta, on vähän suttuset noi latvat & pitäisi taipua kauniimmin.

Erikalla oli pientä ongelmaa noiden tarkennuksien kanssa.

Tiistaina sit ei koulussa tapahtunut oikeastaan mitään kovin jännittävää, ja palloilin n. puolitoista tuntia koulun jälkeen Erikan kanssa stadissa. Siitä sitten suuntailin kotiinpäin bussilla hegailemaan Niken kanssa, josta sitten päädyttiin loppujenlopuksi myös Tommin kanssa hengailemaan. Mentiin kirjastoon, ja no, pojat oli suht innoissaan tosta Justin Bieberistä. Hengailtiin myös erinäisillä leikkipaikoilla. Illalla oli just cooli auringonpaiste vielä!

Riina väitti että mun kokkailut näytti jo kerran syödyltä. En usko.

Keskiviikkona en sitten erinäisistä syistä kouluun asti päätynyt, vaan kävin vaan hakemassa sakset & muut tavarat mitä tarvitsin hiustenleikkuuseen ja menin hetkeksi Riinalle hengailemaan (= syömään, sotkemaan & dataamaan). Ja toi Riinan iPhonen Shotgun app on mun elämä! Riinalta sitten päädyin hirveellä kiirehtimisellä bussilla Narskulle, jossa leikkasin sen poikaystävän hiukset ja sain palkkaa siitä aikaisemminesittelemästäni Tanjalle tehdystä permanentista & kyseisestä hiustenleikkuusta.

Torstaiaamuna oli karu herätä faktaan että täällä korvessa oli maa sellaisen lumiloskan peitossa. Hei haloo, eletään huhtikuun loppupuolta, joku on nyt ryssinyt jossain yläilmoissa? No kuitenkin, lumet onneksi suli siinä koulupäivän aikana. Koulussa oli sellaista lagisenlevotonta, mutta suhteellisen rentoa, ja leikeltiin esim. otsahiuksia. Illalla blingailin mun puhelinta, kameraa ja mp3sta, ja mua nyt ahdistaa kun toi viimeinen kuva on pienempi kuin nuo muut!

Okei sori toi kaamee sensuuri, mutten kestänyt mun naamaa. 
Btw, jalassa omatuunaamat legginssit!

Perjantaina oli koulussa parturiperjantai - mulle rento päivä, sillä tein edellisperjantaina jo asiakkaan, joten asiakkaita laitettiin ennemmin muille opiskelijoille. Ruokis oli mukava, kun hengattiin tyyliinsä koko luokka yhdessä kasassa koulun käytävällä (Erika näyttää tossa datauskuvassa olevan alasti...). Iltapäivä meillä oli yritysoppia mikä sitten ei ollut yritysoppia oikeastaan, puhuttiin opettajalle siitä kuinka meidän luokka on ollut kovin heitteillä työharjoittelun jälkeen, katsottiin elokuva Mockingbird Don't Sing/Häkkilintu, kannattaa katsoa, perustuu tositapahtumiin, todella hyvä ja koskettava elokuva. Sitten tehtiin semmoinen ei niin vakavastiotettava persoonallisuustesti, itse olin Miellyttäjä tai mikälie olikaan, mikä nyt on suht iso luonteenpiirteeni. Koulun jälkeen menin leikkaamaan Neten pikkuveljen hiuksia ja siitä päädyin himaan äidin kyydillä.

Nyt lauantaina ei ole tapahtunut mitään sen erikoisempia, Niken kanssa hengailtiin täällä meillä, eikä oikeastaan kuvailtu joten kuvia nyt tästä päivästä ei tule, ja epäilen että tulisi huomisestakaan.
Joten ensiviikkoon sitten, toivottavasti jaksoitte lukea tälläisen kilometripostauksen!

"And you're kept in an open cage
So you're free to leave or stay
And sometimes you get confused
Like there's a hint that I'm trying to give you"


-Sasse

PS // Ei, en saanut mitään rahaa tms. mainostamisesta, eikä kukaan mua pyytänyt mitään mainostamaan. Linkkailin ihan omaa iloani kivoja juttusia!
PPS // Onko kuvat liian isoja/niitä liikaa/jotkut kuvat aivan turhia? Kertokaa ihmeessä jos ahdistaa tää kilometrien mittaisuus.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

musta on tosi mukava että on näinki paljon kuvia, kuvallisia blogeja on aina kivempi seurata :D

Sasse kirjoitti...

Anonyymi: Okei hyvä 8)

and films kirjoitti...

HAA hei cool noi omatuunamat leggarit! :o Ja heii samoja brittitarroi ku mulla 8D ♥ (Varotan että noiden glitter kuluu nopeesti pois jos ne on jonkun käyttötavaran kyljessä >: )

sädetin kirjoitti...

AAAAA noniin

1) toi asukuva eli 10. kuva kun lasketaan kaikki picturet mukaan on upea, tykkään tositosi paljon

2) saisiko näitä postauksia mitenkään mielummin useammin mutta vaikka sitten sellaisina että heittää pari kuvaa ja vähän tekstiä, kuin että kirjoitusta tulee kerran viikossa ihan uskomattoman paljon ja sitten ajatusmaailmaan iskeytyy helposti "noniin tein ihan sikapitkän postauksen, nyt ei tarvitse kirjoittaa vähään aikaan" koska tähän on tosi hankala sanoa tavallaan mitään kun niin paljon asioita mihin on kommentoitavaa ja itselläni menee ainakin ihan sekaisin ja olen sadaffgsfgd enkä muista enää mitä piti sanoa :'D

3) hups tuo kommentointi oli vaikea löytää kun se oli noin pienellä tuolla o.o


4) enivei tykkään silti sun blogista ja taisin unohtaa selata loppuun? o___o ähhh

olipa sekavaa :--D

Sasse kirjoitti...

Malla: Jau ne on mustaki aika cooliot! Joo uskoinki vähän käyvän ku toi glitterglitter on suoraan semmosena rososena tossa.
sädetin: 1. Kiitoksia 8D
2. Joo yritetään, oon vaan tositosilaiska arki-iltoina (kun siis oon yleensä kotona 8-10 välillä illalla), mut siis on ollu tarkotuksena päivittää useammin ettei tuu tämmösiä 100km kuvia ja tekstiä postauksia!
3. Ohops no toivottavasti sen sieltä kuitenkin huomaa!
4. ?? kiitos 8D

sädetin kirjoitti...

JA APUA ihana ulkoasu aaaaaaaaaaah :>>

Sasse kirjoitti...

sädetin: thnx! <:

jereoliver kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sasse kirjoitti...

jereoliver: Ole hyvä vaan 8D