perjantai 17. syyskuuta 2010

All the best girls have a loaded gun

Heii taas!

Eilen oli hämmentävä päivä. Aamulla oli meikkausta ja piti analysoida kaverin kasvot & silmät, ja no mun kasvot ja silmät olikin hieman vaikeampaa arvioitavaa Sannalle. Katsokaas, kun kauempaa katsoo mun silmät on aikalailla siniharmaat - lähempänä vihreät, ja kun aivan läheltä katsoo, ne on vihreät ja pupillin ympärillä on keltaista. Meikkasin Sannan, mutten nyt viittiny heittää sitä kuvaa tähän. Mut tässä muutama kuva aamulta:

Eilen tykkäsin hiuksistani kunnes rupes satamaan vettä. Raar.

Että niin joo. Ja sitten iltapäivällä - parin epämiellyttävän yritysopin tunnin jälkeen - lähettiin Riinan kanssa hengailemaan Vuosaareen, Aurinkolahteen kun piti mennä tekemään yhtä yritysopin tehtävää. Etittiin sieltä siis kolme kampaamoa, ja sitten käytiin tsekkaamassa meijän "oma liike", mikä siinä tehtävässä sii oltiin mukamas vuokrattu.


Illemmalla sitte törmäsin Tommiin ja Kalleen, joidenka kanssa sitte hengailin kunnes Kalle meni kuvikseen ja sitte Tommin kaa ooteltiin että Nikke tuli ja hengailtiin kolmestaan. Myöhemmin käytiin vielä kiinalaisessa syömässä - Kallen piti olla aluksi ainoa joka syö, mutta toisin kävi, hehheh. Syötiin Niken kanssa puokkiin friteerattui banaanei & jäätelöä, oli mulla pari kuvaakin sieltä mutta ne oli hirmu tummia. Hyvää oli!Tänään mulla ei ollu koulua, ja siksikin raahaudun vasta vähän vaille kolme venailemaan että Nikke pääsee koulusta. Näinollen mulla oli aikaa rauhassa laittautua, ah ♥ Rentoo viikonloppuu vaan kaikille!

"I think I should know, how, 
to make love to something innocent 
without leaving my fingerprints out"

SASSE

Ei kommentteja: