torstai 16. syyskuuta 2010

Run through my town

Elii heippaa! Te ootte muuten mukavasti lisääntyneet jo 40 ihmisen lukijamäärään, olette ihania kaikki ja kiitos että luette ♥!

Mutta nyt, tarkoituksena on tosiaan aloittaa tämmönen menneisyyteen liittyvä postaus aka:
Tyylini vuodesta 
2005 vuoteen 2010!

Voin kyllä kertoa että myötähäpeä oli suuri nuorempaa itteäni kohtaan kun selasin näitä kuvia - huhhuh. Mutta oli myös ihan hauskaa, sillä vastaan tuli vanhoja kuvia kavereista (terveisiä vaan Millille). Kuvat on vähän pieniä, mutta ne oikeastaan antaa jonkinlaista osviittaa vaan siitä miltä olen näyttänyt - en tiiä onko kovin tärkeää nähdä oikeasti ne yksityiskohdat kuvissa. Mutta, alotetaan!


Eli tosiaan vuodet 2005-2006. Aloin joskus 2005 alkuvuodesta kiinnittämään pikkuhiljaa huomiota ulkonäkööni - en ollut älyttömän vanha ja joo, jos päättäisin itse niin en ois alkanut asiaan kiinnittämään huomiota vielä oikein, mutta koska vietin aikaa aina siskoni - joka on 2v vanhempi - kanssa, aloin itsekin samoihin aikoihin meikkaamaan & laittautumaan.
Oikeastaan kaikki aloi sillä että värjäsin aina luonnon vaaleanblondit hiukseni puoliksi ruskeiksi. Ei mitään raitoja tms - karusti vaan yhdestä kohtaa väri vaihtui. Ihan jännäthän nuo oli. Meikkaus nyt oli mitä oli, käytin mm. yhdessä vaiheessa aika paljon HUULIPUNAA, mitä en nykyään laita kuin pakon alla. Siitä alkoi kiinnostaa goottityyli, mutta äitin painostuksen alla värjäsin ensin ruskeaksi ennen mustaa. Sen jälkeen tulikin pitempi kausi mustaa lilan ja sinisen sävyissä, ja pukeuduin vähän miten sattui - mun tyyli oli aika sotkuinen, koska ei mulla ollut mitään resursseja näyttää oikeasti gootilta tms, enkä osaa ommella, joten about kaikki vaatteet oli kirppareilta & muitten vanhoja. Jossain vaiheessa mulla tuli hiusten tupeerauskausi - tätä en kuitenkaan hallinnut kovin hyvin - jonka jälkeen alkoi kiinnostaa Japani ja sunmuut. 06' vuoden loppupuolella leikkasin hiukset niskasta lyhyeksi, jättäen eteen tommoset "haapukat" ja mun meikkaus hieman rauhottu semmoseen perus kajaalia silmiin - meikkivoidetta naamaan tyyliin. Tän vuoden lopussa leikkasin myös noi "haapukat" pois ja hengailin jonkun aikaa semmosella mustalla emotukalla, ja oikeastaan mun pukeutumistyyli vei siinä melko poikamaiseen suuntaan.No, 2007 vuoden alussa mä hommasin aika lyhyellä varotusajalla itelleni keesin, ja pidinkin sitä oikeastaan lähemmäs puoli vuotta siinä. Ensin se oli punanen, ja loppuvaiheessa se sitten muuntautu lähes valkoseks blondiks. Keesiajan pukeuduin aika poikamaisesti myös - käytin välillä hameita, mutta pitkälti t-paita + housut linjalla mentiin. Käytin todella paljon mun vihreänharmaata pilottitakkia. Meikkasin joko todella paljon (..ja huonosti) tai sitten todella minimaalisesti.
Keesin leikkasin kesällä lyhyeksi ja vedin hiukset kokonaisuudessaan ruskeaksi, mutta ei ne kauaa ruskeina olleet, sillä siitä siirryin siniseen. Olin lähes koko kesän sinitukkainen ja pukeuduin tällöinkin aika poikamaisesti, joskus hieman tyttömäisesti lukuunottamatta sitten tämmösiä ihan kuvaustarkotukseen jolloin kaveri esim. heitti mulle kuiturastoja päähän yms. 2007 mun varustuksena oikeestaan kulki säännöllisesti mun faijalta saatu palestiinahuivi, ja pukeuduin yhä vähän sekavasti, mutten enää niin resuisesti kuin ennen.
Kesän jälkeen vaalensin hiukseni paskaan kuntoon, joten vetäisin karusti koneella takakaljun. Tai, no, jäi sinne semmonen 1-2mm sänki, mutta kyllä se aika kalju oli kun sen leikkasi. Siitä lähin sitä tukkaa kasvattelemaan, alkaen vähän siinä suosia tyttömäisempiä vaatteita pikkuhiljaa.
Kun toi takasänki oli kasvanut tarpeeksi, laitoin hiukset taas sinimustiksi ja tyyli meni enemmän sellaiseen emoisempaan huppari + huivi + pillifarkut tms. Käytin paljon yhtä vanhaa puvuntakkiani. Hiukset sitten muuttu tummanruskeiksi siitä aika nopeasti, josta lähtin pikkuhiljaa vaalentamaan niitä taas ihan vaaleaksi asti.


Vuoden 2008 alussa mulla oli tosi poikamainen kausi, jolloin pukeuduin taas aika poikamaisesti. Kartoin hameita sunmuita kuin ruttoa. Hiukset vaihtoi väriä blondista turkoosinsiniseen, josta kirkkaanvihreään ja siitä aika nopeasti mustaan. Tänä vuonna aloin kehittämään pientä addiktiotani tennareita kohtaan. Sain myös enemmän rahaa & silloiselta seurustelukumppanilta lainailin paljon vaatteita kun oltiin aika samankokoisia, niin sain aika hyvin selvyyttä siitä millaista halusin tyyliltäni.
Turhat meikkihärpäkkeet alkoi häviämään pikkuhiljaa vuoden edetessä ja aloin hakea sellaista vähän selkeämpää meikkityyliä. Aloin pikkuhiljaa keksiä uudestaan väriyhdistelmät - tätä ennen kun olin enemmänkin turvautunut joko kokomustaan tai mustaan + joku väri.
Kesällä tuli ensin oranssipunaruskea kettutukka, jonka jälkeen kokopunainen. Kuitenkin, riparin jälkeen konfirmaatioon värjäsin taas mustan tukan ja käytin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan mekkoa! No aika nopeasti kyllästyin pitempään reuhkaan ja saksin sen lyhyeksi, josta alkoikin taas kasvatusprojekti, jossa välissä ajoin itselleni TAAS keesin - mistä sainkin ideani sateenkaaritukkaan, joka tuli vuoden lopussa. Vuoden lopussa myös muutenkin olin aika sateenkaari-ihminen pukeutumiseltani. Käytin pitkälti poikaystävän takkeja, maihareitani ja muutenkin pitkälti lainavaatteita.


Vuodelta 2009 oli yllättävän... vähän kuvia, mutta tällöin mun elämäntilanne alkoi mennä kesällä aika vituilleen, niin ei kiinnostanut ottaa kuvia. Kuitenkin, viime vuoden lopussa oli värjännyt kokomustan tukan missä vaaleita raitoja pari, jolla sitten elelin aika pitkään, kai 4-5kk? Siitä seurasi taas värinpoistorumbat ja punainen tukka hetkeksi, jota on ihan mielettömän vaikea pitää. Tässävaiheessa mulle oli vakiintunut aika pitkälti tää pillifarkut + t-paita + huppari -tyylinen yhdistelmä.
Punasen tukan jälkeen siirryin kesäksi taas lyhyeeseen blondiin pienen leikkuumokan kautta ja kävin kampaajalla heittämässä sekaan tosi vaaleaa ruskeaa raitaa. Kesän jälkeen menin tonne Helpaan kouluun missä oon nytkin, ja aloin oikeesti vähän taas uudistaa tyyliäni, kävin hiusmallina ja kävelin ulos kuparinpunaisella tukalla  - hetki sen jälkeen värjäsin hiukset ruskeaksi ja sitten leikkasin ne malliin joka mulla itseasiassa on yhäkin, vaan hieman uudelleensaksittuna. Jotkut alusta asti lukijana olleet saattavatkin muistaa jo noi kuparinpunaiset hiukset jotka muuttui ruskeiksi - se oli about aikaa kun aloitin blogin pitämisen.Vuosi 2010 eli tämä vuosi on oikeastaan teille myös mahdollista vaan lukea täältä blogista, mutta kerrotana tässäkin. Eli alkuvuoden kärvistelin viellä tuolla ruskealla tukalla, mutta erottuani päätin vetää mustablondiksi tukkani. Sitä mustablondia kasvatellessa meni aikaa, ja tyyli vaihtui aika nopeasti - 2009 lopussa aloin käyttämään enemmän legginssejä ja aloin muuttaa tyyliä hieman tyttömäisemmäksi, 2010 alussa aika radikaalisti pyrin vielä tyttömäisempään itseasiassa osittain sen takia että yritin saada Niken huomion (noniin, nyt se on julkisesti täällä blogissakin kerrottu!). Käytin myös paljon enemmän meikkiä kuin ennen. 
Nikke on ollut kuvioissa muuten helmikuun lopusta lähtien.
No, kevääseen päin mennessä aloin keräilemään itelleni huppareita ja vaatteita, sillä ihan oikeasti ennen en vaan ollut hirveästi ostellut vaatteita. Nyt sitten aloin hommaamaan itelleni rahaa vaatteisiin ja sainkin niitä, joten mulla oli hieman enemmän mahdollisuutta määritellä mun tyyliä johonkin suuntaan. Hommasin ensimmäisen kerran rakennekynnet (joihin olin muuten tosi tyytyväinen). Raidotin kans noi hiukseni lähempänä kesää, ja kesäksi lähti sitten niin vaaleanruskeaksi kuin vaan vaalennus alkoi periksi.
No, kesä sitten vaalensi mun hiuksia ja kesällä käytin aika tosi niukasti omaan tyyliini verraten vaatteita, mutta mulla oli tosi mukava olo niissä vaatteissa, joten ei ahdistanut. Kävelin lähes koko kesän mun minishortseissa, ne oli vaan niin älyttömän helppo vaatekappale!
No, kesän jälkeen oikeastaan mitään erityistä ei oo tapahtunu, muutakuin että hiukset vaaleni ja harmaantui ja että tän ehostuskurssin ansiosta mun meikkityyli varmaan muuttuu hieman huolitellummaksi. Pitäydyn nyt oikeastaan legginssit/pillifarkut + toppi/t-paita + huppari/neulelinjalla, etteköhän te lukijat tiedä ja ole nyt nähneet jo.

Mutta semmosta mun tyylistä - tää on aika pitkä ja paljon tekstiä, mutta toivottavasti joku edes jaksaa lukea!
Seuraavaan postaukseen asti sitten heihei, nauttikaa nyt tulleista syyssateista (yyh.)

"All the little things she said to me
Were broken thoughts and tainted dreams
If she can't take these memories
It doesn't change a thing"
SASSE

4 kommenttia:

Malla kirjoitti...

HAHAH terveiset vaan joo. :D No ei se mitään ihan hauskoja aikoja............ mutjoo! Siis. Kiva katella näitä ku sun ulkonäön mukaan tulee kaikkii muistoja mieleen. Ja yhä vaan toi sateenkaarikeesi oli niin siisti ku se oli niin hyvin tehty. D:

Sasse kirjoitti...

Malla: Itseasiassa lollailin kun KAPPE tuli vastaan yllättävän monessakuvassa XD that was confusing. Haha tacks!

Anonyymi kirjoitti...

Toi sateenkaaritukka on oikeasti aivan mahtava! Mut toii sun pipokuva tos vuosi 2010 -tekstin alapuolella on söpöin tuitui

Sasse kirjoitti...

Henna; Kiiitooos n__n ♥