keskiviikko 15. syyskuuta 2010

My pain pill drama queen

Hei taas kaikki! Hyi minua, on mennyt kaksi viikkoa eikä minusta ole kuulunut - asia on yksinkertainen ja tiedätte varmaan miksi. Olen laiska ja kamerasta oli patterit loppu = en jaksanut vaihtaa = ei kuvia. Huoh.

Mutta, meillä oli koulussa värijakso ja se loppui just ja nyt alotettiin loppukuukaudeksi ehostus- sekä yritysoppikurssi. Yritysopin kurrseilla lasketaan kaikenmaailman katetuottolaskelmia (Liikevaihto - Muuttuvat kulut= Katetulot - Kiinteät kulut = Voitto. Että laskeppa siitä!) ja prosentteja, sekä samaan aikaan tehdään paritöitä ja "perustetaan" oma kampaamo. Aka etsittiin vuokrattava liiketila, "otettiin" se, "kalustettiin" se, ymsyms kaikkea hintalaskelmia, suunnitelmia, kampaamon imagoa yms...
Ehostuskurssilla käytiin ekalla tunnilla siveltimet läpi mitä pitää ostaa, ja vähän analysoitiin ihoa. Tänään alettiin sitten meikkaamaan jo, tehtiin toisillemme pohjameikit ja sitten sai meikata loppuun. Huomenna ois vuorossa kai silmämeikki! Tämmöstä materiaalia tuli tänään kuvattua (toi pöydällinen meikkejä on muuten Riinan meikit, ei koulun):


Olin kyl kerrenki kokopäivän törkeen tyytyväinen naamaani! Meikkaus oli just kiva. Ja btw, noista kuvista vähän huomaa et mun hiukset on hieman harmaantunu, mikä olikin mun väriprosessin pointti. Kylläki nyt mullon joku suuri himo värjää ruskeeks... Mutta kiellän itteäni, sillä nää on nyt ihan hyvät, ehkä sitte talvemmalla?

Okei mut adios amigos, tänää saattaa tulla jo seuraava postaus ja voin kertoo et se liittyy jotenki menneisyyteen.

"I'm thinking about you
In my secret language
Because I know you're the only one
Who can help me take it easy"

SASSE

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Oijoij jos tarviit joskus meikkausharjotusta niin saat vaik tuhria mun naamaa!:)

Sasse kirjoitti...

Malla: Joo no koululle tarvii vaan yhen meikkimallin ja se on +35 naisasiakas :D Mut voin kyl sit kurssin jälkeen ihmetellä ja tuhria kyl joskus ihan muuten vaan if needed