keskiviikko 22. syyskuuta 2010

where does the good go?

Hei taas kaikki, olkaa ylpeitä musta, oon ottanu postaustahtiani kiinni taas! Wohoo en ookaan nii laiska ku kelasin.
Ei mut joo, alotan nyt tänään eilisen kuvista, sillä sain Nikeltä pari kuvaa siitä kun oltiin kaakaolla ja ne oli kivoja joten tähän vaan;


Että semmosta. Toi kahvila on semmonen ihan pikkunen siinä keskustassa, siellä ollaan aina sillointällöin käyty (tietenkin kesällä vähemmän) aina kaakaoilla koska kaakao on hyvää ja meikä ei juo kahvia. Se on kiva ja, no, ainoa tällä hetkellä mut ei haittaa.
Mut sitte tähän päivään:

Aamulla oli hieno ilma.


Tosiaaan! Asiaan. Olin tänään oikeestaan koko aamupäivän meikattavana, ensin mut meikkas Mia joka teki mulle viistolinjamaisen varjostuksen sinisellä luomivärillä. Sori ettei siitä oikee oo parempaa kuvaa, mutten kestäny ku naama oli muissa kuvissa nii vinkurassa etten kestäny! Mut siis ihan perus, samaku meikkasin Mialle eilen.


Sitte pesin Mian meikkaamat meikit pois, ja Erika teki mulle tommoset tosi viistolinjaset Smoky-eyet. Tosi vahva meikki! Kivointa tossa kyl oli ne irtoripsitupsut joita laitettiin silmänurkkiin, aaa haluan itselleni niitä! Pitäis ostaa, liimaa myös. Mua kyl ahdisti tänää se, et meikki oli ihan magee mut tää tukka, ei jestas... En kestä! Tää pitäis värjää ja mua ahdisti kun se oli nii huonosti, ja I mean HUONOSTI meinaa en yleensä jaksa ressaa jos tukka vähän sojottaa jokasuuntaa. Tänää ei vaa toiminu.
Mutjoo, tolleen chillailin oikeestaa päivän, sitte iski vitutus iltapäivällä yrityskurssin jutuista (mulla kosahtaa sen opettajan kanssa...) ja päänsärky muutenki nisit oli vähän ankeeta. Ulkona on taas selkeesti syksy, ja mä myönnän että oon ihan kesäihmisiä ja vaikka syksy kuinka romanttinen vuodenaika sitten onkaan, mua se vaan masentaa älyttömästi aina, nuudun, stressaannun ja väsyn yleensä. Toivottavasti ei menis yhtä pahasti ku viime vuosina tänänsyksynä!


Mut se tästä päivästä, adios amigos huomiseen tms!
Tää on soinu tänään, joten pistän teillekin kuunnteltavaksi if anyone's intrested:

TEGAN & SARA - ARE YOU TEN YEARS AGO


"I won't be out long
But I still think it better if
You take your time coming over here
I think that's for the best"
SASSE


P.S// Ei, meillä ei oo noin keltaset lehdet puissa. Kyllä, käytin photoshoppia.

2 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

aaaaaaa kuvaorgasmi!

Sasse kirjoitti...

Amanda: Tässä kohtaa pitää kai kittää? :D Joten kiitos