maanantai 6. joulukuuta 2010

Her brown hair and blue eyes

Bailubailu eiku mitä?

Ensimmäisenä mainostan: Menkää Niklaksen blogiin (tai vlogiin) Not For Ur Eyes Bitch:iin sillä siellä on maailman mainioin ja mahtavin videopostaus missä featuroin minä! Coolioo! (Ja nyt myösultrasuper ei-niin-coolio blooperfeilausvideo mikä on aika näppärä)

Mutta! Asiaan!
Ensin vähän hiuksista, eli tosiaan, Goldwelkisaan on osallistuttu ja siskon hiukset vaalennettu. Tässä tuloksia:
Eikö tullu aika kiva?

No toi on tommoi kusitukka nyt vielä, ensviikonloppuna varmaan operaatio jatkuu.

Mutta joo niin siis. Meillä alko yhteiset aineet kuten videossa jo mainitsinkin ja en voi nyt olla postaamasta tästä mun konnakoplasta kuvaa tänne:
Tottakai mä myös kuulun konnakoplaan, joten omanaama paras naama.

No sit yks päivä loikin näkemään Kallee keskustaan joten nappailin siin randomilla kuvia koska kello oli vähän ja ilma oli hieno:

Kallen kanssa käytiin ihmettelemäs miksei mulla oo rahaa, sit tennarin jossai Museossa joka oli hienopaikka! Onkohan se nyt joku Helsingin taidemuseo nimeltään, en oo varma. Haluan sieltä kaikkee kivaa tilpehööriä! Sit menin kotiin bussilla illemmalla koska faija feidas mut ylitöittensä takia. No ei, mut no nii.

Mitäs mitäs. Viikonlopun chillailin Niklaksen kanssa, tien piparkakkutaloja, tein suomennosduunii ja... En oikeestana mitään muuta. Leikkasin Niken hiukset. Nähtiin Kallee ku se käväs Nikellä. Katottiin District 9 mis mul kävi niit alienei nii sääliks. Ja semmosta. Sori nyt on aika tekstirajottunu postaus meinaa ei päässä liiku mitään!
Cya next time!Speak it fast, don't move in slow
Running through the country
Maybe they will find me

SASSE

2 kommenttia:

katjajaja kirjoitti...

Saat joskus tehä miun hiuksille jotain! Ja vähän oot söpö tossa videossaaa : )) söpö ääni.

Sasse kirjoitti...

katjajaja: tervetuloa käsittelyyn : D Kiitoskiitos 8)